Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SOCZEWKI!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć, czy jest tutaj może osoba która nosi, bądź nosiła soczewki kontaktowe? Chciałabym dowiedzieć się ile zapłaciliście za pierwszą wizytę na której badali wasz wzrok i uczyli zakładać oraz zdejmować soczewki. Moja okulistka powiedziała, że taki koszt to 317 zł. Jak dla mnie cena z kosmosu.

Gość gość
100 zl w tej cenie para soczewek 2 tyg

Gość gość
Zwykle kosztuje to od 80 do nawet 200 zł, ale znalazłam ostatnio fajną ofertę w jednym ze sklepów internetowych Bezokularow.pl, gdzie maja w ofercie możliwość zakupienia kuponu na badanie wzroku i aplikacje soczewek w cenie 39 zł. To podobno oferta czasowa, wiec warto sprawdzić juz teraz :)

Gość gość
Idź do normalnego okulisty, najlepiej w sprawdzonym sklepie. Ja zawsze chodzę na badania do salonu twojesoczewki.com. Zobacz czy masz ich salon w okolicy. Badanie kosztuje coś około 80 zł, ale przynajmniej wiesz, że to specjaliści od soczewek. Ja polecam

Gość gość
Soczewki to dobra sprawa, ja polecam brać je stąd: www.Optyk.Lublin.pl - dobre ceny i najwyższa jakość według mnie.

Gość Martynaxx
Każdy z nas, prędzej czy później będzie musiał nawiązać współpracę ze specjalistą jakim jest optyk. Ich usługi są szeroko dostępne, a jakość jest o lepsza niż kiedyś. Popyt na usługi optyka zależy od wieku czy płci. Młodzi ludzie zdecydują się na soczewki, co łączy się nowoczesnością i precyzją w ich użytkowaniu. Starsi pozostają przy standardowych, starych okularach.http://blueheaven.pl/polecani-optycy-w-warszawie/

Gość gość
Ja od zawsze stosuję soczewki kontaktowe i nie widzę lepszej opcji. Najczęściej po soczewki kontaktowe chodzę do profesjonalnego salonu optycznego http://www.oculus.com.pl/kontakt bo mają najlepsze ceny.

Gość gość
Ja soczewki zamawiałem w salonie Wrzos, zresztą mają swoja stronę www.Optyk.Lublin.pl możesz tam zerknąć, miła obsługa.