Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna wpuszczac do łózka stworzenie ktore ma brudny tyłek?

Polecane posty

Gość gość

Mam na mysli psy

Gość gość
Chyba masz raczej na myśli siebie.

Gość gość
Nie, mam na mysli psy

Gość gość
Normalnie. Ty tez jak sie umyjesz to masz w rowie bakterie. I na calej skorze, we wlosach, rzesach, o jamie ustnej nie wspomne... Ugryzienie czlowieka jest duzo bardziej niebezpieczne i trudniej sie goi niz ugryzienie zwierzecia. Pisze to lezac w lozku z dwoma kotami. Psa mi tu jeszcze brakuje :)

Gość gość
zwierzęta się myją ludzie nie zawsze

Gość gość
Zaklinaja rzeczywistośc. Koty szczególnie mają wiele chorób wstretnych!! roznosza dziadostwo.

Gość gość
dbanie o higienę a choroby to dwie osobne nauki

Gość gość
Yhm, jakie choroby maja koty? Choroby zagrazajace ludziom? O toksoplazmozie nie gderaj, bo glownym zrodlem zakazenia u ludzi jest surowe mieso a nie koty. Koty wydalaja tokso raz na pol roku. Zevy sie zarazic, musisz trzymac ich kupe w kuwecie ponad dobe i dotknac jej lapa a potem wlozyc ja do buzi. Jesli ktos ma takie standardy higieniczne, to wspolczuje serdecznie... Od dziecka mieszkam ze zwierzetami, spie z nimi oczywiscie, bo musza sie czuc czlonkami stada :) i nigdy ani ja, ani maz ani nikt z rodziny niczym sie nie zarazilismy. Od ludzi - owszem

Gość gość
Ale pies czesto na odbycie ma kawalki kupy, ktore potem leza ma poscieli!!!!

Gość gość
Dokładnie tez mnie to obrzydza.Albo całowanie psa.

Gość gość
Też nie rozumiem. Albo jak pies najpierw liże sobie du))psko, a za chwilę bierze się do lizania twarzy człowieka... fujjjjjjj

Gość gość
Ja np. swojego psa kąpie ale nie wiem jak inni

Gość gość
Kapiesz Go codziennie?

Gość gość
To musialabys go kąpac za kazdym razem po tym jak robi kupe! Szczerze miwiac, to koty zawdzcieczaja czysty tylek temu....ze tez sobie go wylizują :( ale jakos koty mnie mimo wszystki mniej obrzydzaja, bo chociaz nie smierdza i w dotyku są czyste. Ale w sumie to i po jednych i drugich, jak jestem w gosciach, to myje rece przed jedzeniem. Inna rzecz, ze wlasciciele pewnie glaszcza je i daja sobie lizac rece w trakcie przygotowania jedzenia...

Gość gość
No ale mimo wszstko! Wyobrazacie sobie, ze potem w tym lozku na ktorego poscieli leza zaschnięte odpadniętw kawalki kupu psa i inny brud z ulicy przyniesiony na jego łapach, lezycie nago, uprawiacie seks i ten brud przylepia sie do penisa i do cipki?

Gość gość
A to już pytaj swoich starych dlaczego cię wpuszczali bez mycia.

Gość marawstala
Koty sa czyste : )

Gość gość
Przez to, że zawsze w domu były psy i koty, weszliśmy z bratem w nałóg dbania o higienę i mycia rąk po każdej zabawie z psem, czy kotem. Mają swoje legowiska, nie muszą spać z nikim w łóżku. Zmorą mojego życia są ludzie brudasy, w szkole stale mieliśmy jakichś dealerów wszy i owsików. Każdy nieuk wie, że to nie są problemy odzwierzęce. Duży pies nawet się do łóżka nie zmieści, to właściciele maluszków wydziwiają z tym spaniem z psami. Ludzie nie myją rąk po korzystaniu z toalet, po przyjściu do domu i roznoszą zarazki wszędzie, gdzie się da. Zarazków nie widać, więc się nie przejmują. Jak ktoś nie myje rąk to tyłka pewnie też nie, fuj :-(

Jak mozna wpuszczac do łózka stworzenie ktore ma brudny tyłek? x w małżeństwie nie powinno być tematów tabu, nic złego w upominaniu w kwestii regularnej toalety.

Gość gość
Tak, jasne -daja se lizac rece. Lecz sie. Moje koty spua w lizku. Jeden jest starszy i linieje, w lozku jest sporo siersci. Po pierwsze - narzuta, po drugie - jesli uprawiam seks to co 4-6 dni zmiana poscieli. I to JA myje lapy przed seksem, o prysznicu nie wspomne, a nigdy u facetow sie z tym nie spotkalam...

Gość gość
Te koty to pół biedy 13:19, ale zmieniasz pościel co kilka dni, bo facet się nie myje? To go wywal z tego łóżka, koty zostaw. Koty to bardzo porządne stworzenia, dbają o siebie, ciągle się myją. Idzie taki, stanie, wykręci się, powącha pod ogonem, a potem siada i myje tam dokładnie. Któryś powinien napisać poradnik "Jak dbać o zadek".To eksperci, ich zawsze czyste zadki są jak gwiazdy :-)

Gość gość
Chyba masz na myśli swojego mezusia skur/wysyna w związku z tym tytułem :D nie dość że z brudna dupa to jeszcze z kila i parchem na przyrodzeniu

Gość piratek
Zapchlonego kota nie wpuszcza się do łóżka.

Gość gość
Mojemu psu ani kotu nie wisi kupa przy tyłku jeśli twoim zwierzakom tak to umyj im du/pe

Gość gość
No dokładnie. To obrzydliwe :O A jeszcze taki pies usiądzie ze śmierdzącą dooopą na poduszkę, a te syfiary-psiary potem kłada twarz na niej! RZYG :O:O:O Psiary są jepnięte na punkie psów gorzej niż matki polki na punkcie dzieci, więc nie wizą swojej obrzydliwości.

Gość gość
wole psy czy koty niz pier/dolonych ludzi ktorzy maja duzo gorsza zaraze w sobie niz bezdomny burek czy dachowiec. hiv, hpv, hcv, kiła, parch i to tylko maly odsetek chorobsk ktore mozna zlapac od czlowieka. poza tym ludzie (wszyscy bez wyjatku) to wyjatkowo szpetne istoty nie tylko zewnetrznie ale i wewnetrznie- mimo wyjatkowej brzydoty fizycznej w drugim czlowieku widza jedynie urode i na jej podstawie wystawiaja komus swiadectwo. zwykle scier/wo ktore powinno wyzdychac pod wplywem jakiejs katastrofy i przestac niszczyc ta biedna planete swoim istnieniem

Gość gość
bazienka a jak twoj patalach najpierw lize wstretne waginy prostytut (w ktorych poza calym panelem mikrobow sa tez pozostalosci po innych klientach - ich wydzieliny ) a potem caluje twoja brzydka twarz(widzialam zdjecie) to nie czujesz obrzydzenia ?

Gość psiarka88
Ja śpię z moim pieskiem (mój pies nigdzie indziej się nie położy w nocy musi w łóżku i już) a kiedy mój facet u mnie nocuje to śpimy w trójkę :) Po każdym spacerze myję mojemu psu łapy, w razie potrzeby delikatnie wodą kuperek. Mój pies nie ma styczności z innymi psami za bardzo, nie tarza się na spacerach a jeśli leżymy gdzieś na łące to go po prostu później kąpię. Myślę że zadbane pieski są czystsze od co niektórych ludzi :) Mojego psa mam już kilka lat i nigdy żadnych problemów ze zdrowie, cerę mam nieskazitelną, pościel zmieniam co tydzień. Zrozumie to tylko zwierzolub jakie korzyści płyną ze spania z psem, przytulanie się do psa jest bardzo zdrowe, uspakaja. Mój pies sam wyciąga łapy to tulenia taki miziak kochany :)

Gość gość
Ale pies na spacerze jak znajdzie jakis smakolyk (czytaj: kupe innego psa, jakąś rzygowinę, plwocinę itp) to ukradkiem zajada z takim smakiem, ze az mu się uszka trzęsą-to takie urocze :)