Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co te stare baby maja w głowie ze podrywają dużo mlodszych

Polecane posty

Gość gość

Od siebie chłopaków. Wczoraj widziałem jak jeden taki 20-latek był podrywamy przez kilka kobiet idących ulica. Na oko 40-tki a uśmiechały się do niego, jedna nawet puściła mu oczko! Co one sobie wyobrażają ze taki młodzieniaszek skusi się na nie?

Gość zielona kawa 40
Prędzej się skusi, niż na rówieśniczkę..:D

Gość marawstala
Pewnie zartowaly : )

Gość gość
Jak sralltara sama podrywa to znak, ze desperatka bardziej niz mezczyzna placacy za seks

Gość gość
To fakt, ciężko znaleźć młoda dziewczynę ze zdrowa cera.

Gość gość
W Polsce straszne smutasy - nawet się uśmiechnąć nie można, bo zaraz nie wiadomo co sobie jeden z drugim pomyśli. Niedawno wróciliśmy z wakacji i muszę stwierdzić, że w większości Polacy to buraki. W hotelu dużo narodowości- ludzie uśmiechnięci, jak się przysiadają do stolika to się witają, jsk odchodzą to żegnają, a Polacy w wiekszosci przypadków siadają i cisza, mina ponura, a jak sobie popije to jeszcze krzyczy na cały hotel, że tyskiego by się napił. Całe szczęście spotkaliśmy też 3 pary Polaków uśmiechniętych i z którymi można było porozmawiać, ale w większości to..... Tak więc autorze jak zobaczysz kiedyś jakaś 40+, która się do Ciebie uśmiechnie i może puści oko, to nie wyobrażaj sobie nie wiadomo czego - trochę więcej uśmiechu i radości z życia. I jeszcze jedno 40+ to nie stara baba.

Gość gość
Dokładnie, brawo :)

Gość gość
gość dziś Od siebie chłopaków. Wczoraj widziałem jak jeden taki 20-latek był podrywamy przez kilka kobiet idących ulica. Na oko 40-tki a uśmiechały się do niego, jedna nawet puściła mu oczko! Co one sobie wyobrażają ze taki młodzieniaszek skusi się na nie? x Uśmiechaj się, ubierz fajnie i bądz sympatyczny, a moze szczęście się uśmiechnie i ciebie tez jakaś poderwie :P Nikt nie lubi takich kiszonych ogórów jak ty.

Gość gość
moze debilko nie chodziło o seks, tylko jedno co w tej osranej glowie?

Gość zielona kawa 40
Masakra kto wymyśla takie tematy W sezonie ogórkowym:D

Gość gość
Ja mam ok. 30 i podrywaja mnie młodsi, potrafią mieć i po 17 lat :D

Gość gość
to samo dziecinko co ci starzy faceci, ktorzy podrywają młode dziewczyny ;) :-D

Gość gość
A ja mam taki układ. Ja 49 on 36, żonaty, przystojny, zamożny i wysoki. Poznaliśmy się w klubie, tak tak nawet takie starowinki tam chodzą. Spotykamy sie raz na tydzien, nieraz obiad, nieraz kolacja zawsze sex. Przyzbam sie bez wstydu ze sie teoche zakochalam. W jego ciele, mlodzienczej fantazji generalnie facet wymarzony. No ale sprowadził.mnie na ziemię. Tylko zabawa, ....Więc korzystam .....szcz3golnie że on stawia. A s2x nieziemski, omijając to że jest dobrze obdarzony to ma fantazje.

Gość gość
Gdyby był biedny nawet byś nie spojrzała na 36 latka stara dùpo. :D

Gość gość
Hehe a staruchy dziady j****e trzymają kootasa w ręce i już dzwonią po 18 latkę z agencji buahahaha

Gość gość
Ja mam taki układ że ja 87 lat a on 19, jest super.

Gość gość
W Rosji się mawia " uśmiech bez powodu jest oznaką głupoty " człowiek który się szczerzy bez powodu do kogoś uchodzi po prostu za idiote, z resztą w Polsce też się mawia " uśmiechać sie jak głupi do sera" po prostu kiedy ktoś się uśmiecha do mnie bez powodu nie wzbudza to we mnie sympatii a żenująca irytację , Polacy to naród Europy , trzeba się przyzwyczaić że mamy zimniejsza mentalność i tyle

Gość gość
Mam 39. Nie podrywalam facetów nigdy i odwrotnie . Mnie też na szczęście to ominęło. Urodo urodo gdybym ja cie miała. ...

Gość gość
Nawet wodę trzeba pić z głową.

Gość gość
Bylo ich kilka i na pewno potem pobily sie miedzy sobą o to, ktora podobala mu się najbardziej. Co za idiota jest autorem. Jak kobiety chodzą smutne i zamyslone to tez zle. Kurwa co za naród.nigdy wam nie dogodzi, zachowujecie sie jak moherowe berety, zajmijcoe się w koncu wlasnym zyciem jesli nie macie nic milego do powiedzenia.

Gość gość
Żeby usłyszeć coś miłego wypadałoby być miłym a nie skwaszonym i skrzywionym doopkiem, chłopku!

Gość gość
7.40 śmiać się jak głupi do sera ignorancie/tko. Komu przeszkadzał poprzedni post, że go usunieto? Tobie zniewiescialy ignorancie?