Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wrócić do byłego?

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu rozstałam się z byłym z "jego" inicjatywy. On płakał, ja przyjęłam to spokojnie. Byliśmy razem prawie 5 lat. Nie podał konkretnego powodu, ale domyslam się, że problemem może być moja niedawna kłotnia z jego mamą w której to krzyczała na mnie i obrażała mnie z błahego powodu (wydaje mi się, że po prostu mnie nie lubi). Mój były nie jest osobą asertywną, nie lubi stawać po którejkolwiek stronie kłótni. Jestem prawie pewna, że jego rodzina miała na duży wpływ na nasze rozstanie. Pomóżcie mi proszę co robić. Kocham go.

Gość gość
Dodam, że jego argument był typowy "to chyba nie to"

Gość gość
Juz w Biblii jest mowa o tym, ze kobieta opusci rodzinny dom i podazy za mezczyzna. To samo dotyczy mezczyzny, musi byc zdolny do rozluznienia wiezow rodzinnych jezeli chce byc ze swoja kobieta. To nie ta klotnia jest powodem zerwania a niezdolnosc Twojego faceta do odciecia pepowiny.

Gość gość
więc jakie kroki powinnam teraz podjąć?

Gość gość
Ale po Co? To on zerwał więc on powinien zrobić pierwszy krok do zejścia.

Gość gość
To peezda nie facet. Jak wyobrazasz sobie wspólne życie? Jego mama będzie Cie z byle powodu obrażać ,,bo Cie nie lubi" a on nie stanie w Twojej obronie nigdy bo to jego mamusia i za grosz asertywności nie ma? Dziekuj Bogu ze to się skończyło i znajdź PRAWDZIWEGO mężczyznę.

Gość gość
WRÓĆ DO NIEGO NIECH SIE ODETNIE OD RODZINY

Gość gość
Popieram!

Gość gość
niech się odetnie.Noo, już widze maminsynka który nigdy się nie odlączy od mamuśki.

Gość lepiej być córunią
która całe życie ssie dzyndzelka swojemu tatusiowi i się słucha

Gość gość
Powinnas przestać się uganaic za mamisynkiem,za taka atrapa faceta. A ta jak ćma leci do ognia...to dopiero przedsmak tego co jeszcze może Cie spotkać ze strony teściowej,a chloptas oczywiście Cie nie obroni. Głupia jesteś

Gość gość
To w jaki sposób wrócić i spróbować go odciąć?

Gość gość
18'37 ale ona nic nie pisze o swoim ojcu, to do czego to?

Gość gość
Odciąć go chcesz od rodziców, rodziny? No raczej się nie da. Weź się za innego desperatko. Ty chyba z tych co wszystko zniosa i wybacza byleby facet był obok, nie ważne jaki ale portki muszą być. Ogarnij sie i POMYSL co Cie czeka będąc z nim.

Gość gość
Znajdz innego ogiera z duzym przyrodzeniem

Jeśli jego matka ''Cię nie lubi'', to pewnie z jakiegoś powodu... szkoda, że go nie znasz, bo wyjaśniłoby to postępowanie faceta. W zależności od sytuacji, czasem matki jednak mają rację (abstrahując od niedopuszczalnego braku kultury), więc trudno powiedzieć coś w sprawie więcej poza tym, że powinnaś raczej już odpuścić sobie tego faceta. Wciskanie się na siłę tam, gdzie Cię najwyraźniej nie chcą, nie przyniesie niczego dobrego...

Gość gość
09.03 przecież to desperatka, ona go nie zostawi za nic, Prędzej zakaże mu kontaktow z matka, każe się odciąć od rodziny i będzie się łudzic ze to faktycznie nastąpi. Stanie na głowie żeby tylko misio nie odszedł. A w życiu mamisynka i faceta bez jaj i tak mama będzie grała pierwsze skrzypce.

Gość gość
Ale po co? Nie masz godności i honoru? Zerwał z Tobą więc to uszanuj zamiast się poniżać.

Gość gość
Wróć. Ale nie wiem jak.