Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćparassolka

Głosić o Bogu!

Polecane posty

Gość gośćparassolka
Uwielbiam z jaka pasją Marcin mówi o Bogu.

Gość gość
To się z nim ożeń.

Gość gośćparassolka
16.10 jak masz pisać głupoty to lepiej nie pisz!!!Nie rozumiesz czym jest wiara!

Gość gość
oceniasz innych, wywyzszasz sie ponad nich. klepiesz o wierze tak sie zachowujac? wstyd. dlatego pseudoswietoszkowatych hipokrytow nie cenie.

Gość gość
gdzie się wywyższa i gdzie ocenia innych? ty masz jakieś kompleksy chyba.Ona mówi jedynie o miłości Bożej do ludzi.

Gość gość
Wiara to opium dla ciemnego zacofanego ludu:o

Gość gość
Prawdziwa wiarę ma się w środku i się z tym nie obnosi nigdzie nie mówiąc już o nachalnym nawolywaniu innych do wiary i słuszności swoich przekonań.

Gość gość
18.52 nieprawda ,,ps://www.deon.pl/religia/...i.../art,1047,idzcie-wiec-i-nauczajcie-mt-28-16-20.html 2 cze 2012 - Idźcie więc i nauczajcie wszystkie narody, udzielając im chrztu w imię Ojca i Syna, i Ducha Świętego. Uczcie je zachowywać wszystko, co wam ...

Gość gość
Wiara jest jak narkotyk, a kapłani są jak jego dilerzy. Złoty interes. Dla dilerów oczywiście. Gorzej z uzależnionymi, bo wiara strasznie wyniszcza psychę. Znam takie przypadki, że głowa mała:o

Gość gośćparassolka
Mt.28,16-20,Bóg powołuje wszystkich do głoszenia słowa

Gość gość
Tylko ze wiara nie równa się katolicyzm i klecha. Najbardziej w******ja mnie dewoty które sypia cytatami jak z rękawa i biorą dosłownie słowo w słowo to co tam zawarte. Dla mnie to ewidentnie świadczy o ograniczeniu umysłowym i braku samodzielnego myślenia. Zachowaj swojego Boga dla siebie i nie wciskaj go naokoło bo to żenujące. Nikogo w ten sposób nie zachęcasz. Wręcz przeciwnie.

Gość gośćparassolka
narkotyk? co ty pleciesz? i nie księża maja wpływ na moja wiarę tylko osobista relacja moja praktycznie od urodzenia z Jezusem. Jeśli nie wiesz o czym piszesz to lepiej nie pisz ,mój syn już nie jest uzależniony od dobrej woli męża czy go zawiezie czy nie ,mój syn już ma prawo jazdy i sam jeździ nikogo nie musi prosić i już nikt mu łaski nie robi.

Gość gośćparassolka
19.02 ktoś ci każe tu być?jak ci wciska?

Gość gość
A ja znam paru tak fanatycznych wyznawców, że gdyby nie powstrzymywało ich prawo i wizja dożywotniego kryminału, dokonywaliby z radością mordu na ateistach, agnostykach. Jestem tego pewien na 199%. Współczuję tylko rodzinom takich potworów, bo to krzyż i gehenna:(

Gość gość
Widzę że nie rozumiesz kompletnie nic z tego co napisałam. Pleciesz aby pleśń. Przerażają mnie tacy ludzie.

Gość gość
ktoś ci każe tu być?jak ci wciska? X Jak to kto? Ty!!!! Wchodzę na forum, a tam nagłówek w trybie rozkazującym że mam głosić te brednie:p

Gość gośćparassolka
19.08 bzdury piszesz nikt prawdziwie wierzący nie jest zdolny do mordu bo ma Boga w sercu !Przykazanie brzmi NIE ZABIJAJ ,zresztą osoby wierzące nie są do tego zdolne!!!osobami wierzącymi kieruje miłość najczystsza i pozbawiona jakichkolwiek oznak przemocy!

Gość gość
19.10 nie to ty kompletnie nic nie rozumiesz.

Gość gość
Taaaaaaaa, wszyscy którzy mordowali w krucjatach czy wojnach religijnych byli niewierzący:D Typowe odwracanie kota ogonem. Takie kity to wciskaj sobie podobnym zaślepionym dewotom:o

Gość gość
Wyjdź nawiedzona kobiecino z kruchty, bo fetor kadzidła zamulił Ci zdolność trzeźwego myślenia.

Gość gość
Sama się pogrążyła tym wpisem o Bogu w sercu. Wychodzi na to że 90 procent katolików jest niewierząca. Gratuluję utożsamiania się z hipokryzja.

Gość gośćparassolka
19.08 to dlaczego Jezusa zabili? dlaczego chrześcijan torturowali i zabijali?dlaczego misjonarze i misjonarki są zabijane ? dlaczego ISIS zabija właśnie chrześcijan?dlaczego Św Szczepan został ukamienowany ?,a Św Wojciech poćwiartowany?Dlaczego Św Katarzyna ze Sieny(moja patronka )z Bierzmowania ,łamana była kołem?za wiarę? dlaczego tak prześladuje się wierzących???

Gość gośćparassolka
19.19 ,,Po owocach ich poznacie!'' ciebie poznaję po twoich wpisach ,są one owocem zła nie dobra.Są pełne jadu i nienawiści i pokrętności i fałszu.

Gość Ewa 876
Jak glosić o bogu?? miesiąc temu zginęła w wypadku córka mojej koleżanki.Dziewczyna miała wolontariat w domu dziecka i w hospicjum.Dla wszystkich pomocna i życzliwa.Gdzie był ten wasz bóg?A czarna mafia na pytanie ile za pogrzeb odpowiedziała: "ostatnio przyjęliśmy 1000 zł"!!! Bóg jeśli jest to złośliwy staruch,który się wrednie cieszy z krzywdy kogoś.Nie mam zamiaru wielbić tego czegoś!

Gość gość
Nie martwić trola.

Gość gośćparassolka
Jezus zapowiedział ze wszyscy którzy idą za nim będą prześladowani ,jestem na to przygotowana i wcale się nie boję niczego! Wcale mnie nie dziwi wasz atak na mnie. To dobry znak dla mnie ,to znak ze to co piszę was dotyka!

Gość gość
Nie karmić trola.