Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćparassolka

Głosić o Bogu!

Polecane posty

Gość gość
19:23 Wszystkie te mordy dokonywane były w imię religii. Już pisałem, wiara jest jak narkotyk, człowiek pod jej wpływem zdolny jest do wszystkiego. Chcesz powiedzieć, że tylko chrześcijan mordowano? Lepiej doucz się, bo historia chyba jest Ci obca. Mordowali Żydzi, mordowali Rzymianie, mordowali chrześcijanie. Akurat w takich czasach przyszło nam żyć, że mordują Muzułmanie. Ale komu ja tłumaczę, do zaślepionych nic nie dociera.

Gość gośćparassolka
19.28 nieprawda!! nie bluźnij .Śmierć jest wynikiem grzechu a nie wolą Boga!Zobacz ilu ludzi Bóg uzdrawia! https://youtu.be/Wp7etTwOHkQ

Gość gość
To dobry znak dla mnie ,to znak ze to co piszę was dotyka! X No nie wiem, czy to taki dobry znak uchodzić za nawiedzonego fanatyka, zaślepionego i zaczadzonego kadzidłem. Ale co kto lubi:D

Gość gośćparassolka
19 31 ty skończ już z tymi narkotykami ! co ty ciągle z tymi narkotykami?/ Narkotyki to zło! -dzieło szatana!!!

Gość INA 169
Jak wyyłumaczycie katolicy ze ten wasz potwór[niby bóg] zabiera dobrych ludzi a zostawia morderców i pedofili. Chyba nie napiszecie,że na poprawę,błagam!

Gość gość
19:34 Czyli twierdzisz że to grzech zabijał ludzi podczas krucjat? I jak tu was wierzących nie mieć za nawiedzonych i ciemnych skoro sami na siebie bat krecicie? I to z g****a wręcz.

Gość gość
19.35 ja tak nie uwazam

Gość gość
19.36 masz zły obraz Boga ii świadczy to o tym ze w ogóle nic o Bogu nie wiesz ,zobacz tutaj!Nie znasz prawdziwego Boga ,masz spaczony obraz.Bóg jest miłością! https://youtu.be/Wp7etTwOHkQ

Gość gość
Narkotyki to zło! -dzieło szatana!!! X Podobnie jak ta Wasza chora wiara:o

Gość gość
dzis 19.24 No fakt,ta dziewczyna okrutnie zgrzeszyła,bo pomagała nieuleczalnie chorym i sierotom! a co powiesz na stawkę czarnej mafii?

Gość gośćparassolka
W jego ranach jest nasze uzdrowienie ,Jezus zapłacił za nasze grzechy.Choroby są wynikiem grzechu do którego szatan nas pociąga ale Jezus nas wyzwala i leczy ,On leczy nie tylko ducha ale i ciało.

Gość gośćparassolka
19.42 nie mówię ze akurat ona zgrzeszyła,wystarczy jedna osoba z jej rodziny która popełniła grzech ciężki a ona za ten grzech zapłaciła.Wiem ze to niesprawiedliwe sama zajmuję się chorymi i sama cierpię ale tez Bóg nie raz przybył mi z pomocą bo mnie kocha jak swoje umiłowane dziecko .Nie zrozumiałaś ,zobacz na to nagranie.

Gość gość
Nie ona zgrzeszyła...To dlaczego ten staruch ją uśmiercił??? Co mu zawinila dziewczyna,która płakała nad losem dzieci i nieuleczalnie chorych? Nie znam nikogo,komy by tan wasz "buk" pomógł,chociaz tak go błagali na kolanach!Łeb mu uciąc i tyle! nienawidzę tego stwora-potwora i już! I nie boję się tego śmiecia jak już!!!

Gość gośćparassolka
20.01 tłumaczę ci ze śmierć nie pochodzi od Najwyższego,choroba nie pochodzi od Najwyższego ,On nie chce naszego cierpienia,spójrz jak uzdrawia i leczy ,tak samo jak 2000 lat temu . https://youtu.be/Wp7etTwOHkQ

Gość gość
od 32 minuty w punkt!