Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryzys seksualny

Polecane posty

Gość gość

Jak długo twa czasem wasz kryzys seksualny ? Coś takiego teraz przezywam z mężem, ani mi się nie chce ani jemu już ponad 2 miesiące nie było niczego. Nie kłócimy się wszystko niby ok ale bliskości brak , czasem się martwię że może coś u nas nie tak? Ja mam 27 on 31 lat. Mamy już jedno dziecko. Czasami zdarzały się przerwy ame teraz wyjątkowo długo. Ogólnie zazwyczaj w tych sprawach się dogadywalismy ale teraz jakieś takie ciche miesiace. Czy jest się czym martwić?

Gość gość
Faceci w tym wieku nie unikają seksu, ot tak.

Gość gość
facet długo bez sexu nie wytrzyma najdłuzej miesiac dwa chyba ze jest chory powaznie nie tylko fizycznie moze tez psychicznie ale jak jest zdrowy to za trzy miesiace ma kochanke na boku

Gość gość
Ciekawe

Gość gość
mam kochanka jego zonie odbiło przestała z nim sypiac facet nomalny miły dba o dom a ona wiecznie nafochowana nawet ładna niczego sobie a on w końcu ile może czekać wiec spotykam sie z nim a ją nawet nie dotknie mieszkaja razem bo dzieci ma jest starszy ode mnie ale w łóżku nie ma problemu

Gość gość
Do p****li nic nie mam sama czasem oglądam wiem że on też zdarza się że wspólnie ogladamy. Ale czy ma kochankę to wątpię raczej bym coś już znalazla albo zauważyła nam się po prostu nie chce. Albo jest tak że jak mi si3 chce to on raczej niechetny i tak samo jak on to czasem jestem zbyt zmęczona. I jakoś tak zgrać się już nie możemy parę miesięcy

Gość gość
co wy za przeproszeniem p*********e, że facet długo bez seksu nie wytrzyma 2-3 miesiące i ma kochankę. Taa, jasne, większość ma takie kompetencje społeczne, że nie jest w stanie znaleźć sobie żadnej kochanki ( są mało atrakcyjni fizycznie, finansowo). Atrakcyjny owszem, znajdzie bez problemu, ale nie przeciętny polak.

Gość gość
Coś w tym jest , nie każdy ma kochankę

Gość gość
moze chodzic na prostytutki jest pelno ogloszen w kazdym miescie po 100 mlode ladne po 150zl i robia wszystko wiekszosc ich klientow to zonaci poczytajcie sobie ogloszenia wiekszosc tych dziewczyn chce facetow po 35 roku zycia

Gość gość
my też mieliśmy taki problem według mnie to po prostu praca wspólny obiad i spanie rozmawialiśmy normalnie mamy 28 i 29 lat i syna jesteśmy już 8 lat po ślubie dopiero po dłuższych rozmowach doszliśmy do sedna sprawy braku czułości zwykłego całusa na dzień dobry przytulania bez powodu miłego smsa to wszystko co było na początku a gdzieś znikło po drodze. i miłych niespodzianek :) wszystko wróci do normy wspomnijcie co i jak było w przeszłości i wprowadźcie to w przyszłość :) powodzenia życzę :) a jeśli to choroba nie jestem lekarzem więc się nie wypowiadam, zdrada zawszę jest wina po obu stronach pamiętajcie o tym ...

Gość gość
Powinas wykozystywac swój piękny wiek i spróbować czeków chwilowego naprzyklad z kimś młodszym myślę ze nie jeden miałby ochotę na taka kobiete

Gość gość
No cóż. Ludzie to nie roboty A powodów może byc wiele: stres przepracowanie oraz rutyna..... To nie jest tak , że nad seksem nie powinno się pracować bo powinno się o niego dbać. Jesli ciągle uprawiacie seks tak samo to nic dziwnego, że Wam się nie chce. O dobre życie seksualne również warto jest walczyć. CO polecam: zabawki erotyczne jak wibrator czy kajdanki hiszpańską muchę (sex elixir) zele intymne

Gość gość
A ta hiszpańska mucha to co takiego? Coś się dolewa do napoju? Bo wydaje mi się,że widzialam to gdzieś na filmie :)

Gość gość
Mniej więcej. Zwykle wystarczy kilka kropel aby polepszyć podniecenie u drugiej osoby ( jak również i u siebie). Polecam jednak uważać na podrobki, z tego co wiem to jedynie sex elixir w Polsce jest jedyną oryginalną hiszpańską muchą a jak zobaczysz na allegro coś w cenie 15 zł to raczej nie masz się co nastawiać na to,ze jest to oryginalna hiszpańska mucha bo tak nie jest.Co ciekawe to działa to również na facetów. Moim zdaniem warto jest sobie wypróbować.