Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamietasz...

Polecane posty

Gość gość

" (Imię moje) na początku naszej znajomości bardzo mnie fascynowałaś Ta twoja zdolność do szybkiego podniecenia mnie fascynowała, ze robisz się momentalnie mokra i że chcesz się wtedy doprowadzić do orgazmu podobało mi się to bardzo...bardzo chciałem wtedy cię podniecać i dawać ci te orgazmy Jesteś taką przeciwnością mojej żony Jesteś kobietą , która całkowicie odpowiadala moim ideałom która nie wstydzi się powiedzieć że ma ochotę na seks i dązy do tego by był ten seks tego mi zawsze brakowało w moim związku takiej otwartości na seks Wtedy zdałem sobie sprawę, że gdybym cię spotkał przed swoją żoną to chciałbym spędzić z tobą życie i tworzyć parę codziennie c***isałem jak cię pieszczę bo chciałem byś przeżywała orgazmy, które ja ci mogę dać Ale z czasem docierała do mnie swiadomość, że tak przecież wiecznie nie może być Ze to wszystko jakieś takie bez sensu, bo ja jestem w związku i ty jesteś w związku i nie dojdzie nigdy do realnego spotkania, a tym pisaniem to sprawiamy tylko, ze zaniedbujemy nasze związki i się oddalamy od małzonków ze to nie jest nic dobrego łapałem się na ty, że myslami jestem przy tobie, a nie przy rodzinie że podczas rozmów z zoną na skype jestem rozdrażniony i chcę jak najszybciej skończyć z nią rozmowe, bo wiem że ty czekasz i ze ten czas chcę poswięcić tobie Dlatego wlaśnie postanowiłem wtedy odejść uwierz mi, że to nie było łatwe...." Tyle czasu minęło a ja nie mogę o Tobie zapomniec.. Przepraszam,że to tutaj cytuję ale tutaj się poznaliśmy. Nikt nie wie kim jestesmy (raczej byliśmy) Mam nadzieję że jesteś szczęśliwy :)

Gość gość
Zonkos zagrywa romantyka.

Gość gość
do kogo to?

Gość gość
nie znam żonatego. To nie mój temat. Ania

Gość gość
Sorry ale oprzeć związek na seksie? I jestem facetem, rozumiem wspólne pasje do tego seks ale sam seks... Pff

Gość gość
Oj tam oj tam. Ale z was kokietki panowie. Sral pierdzial d**y nie czuł a rzeczywistość rzeczywistościa :D

Gość gość
Szczerość to się ceni:)

Gość gość
Był szczery we wszystkim :)