Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ekspedientka i dopiero teraz widze jacy ludzie sa zakompleksieni

Polecane posty

Gość gość

Jedni sa mili inni mniej. A ilu ludzi nieszczesliwych zakompleksionych? Nawet nie zdajecie sobie sprawy jacy ludzie sa chamscy wredni czekaja tylko na moment zeby ponizyc ekspedientke, zwrocic jej uwage, miec okazje do wylania pretensji i frustracji... Gdyby nie to ze zarabiam tam 2700netto olalabym ta prace Serio. Ale gdzie tyle zarobie ze srednim wyksztalceniem?:(

Gość gość
ja jestem miły zawsze , nie wydziwiam w sklepach .

Może niekoniecznie okazują się, jak wielcy państwo... Ludzie są też przede wszystkim nerwowi, zestresowani, pobudliwi, i przenoszą swoje emocje na innych... jeśli to połączyć z brakiem kultury, to jest, co jest właśnie.

Gość gość
A żebyś wiedziała jakie suczyska w sklepach pracują. Ja jestem mila dla uprzejmych a jak by mnie jakas gruba chamka z laski obslugiwala to bym chyba zrezygnowała z zakupu. Zawsze tez skladam sksrgi na wredne babska. Rozumiem pomyłkę, kolejkę, wszystko, jesteśmy ludzmi, ale musi byc mila osoba. Jak ksiezniczka pasztetu zachowuje sie jakby zmuszali ją do pracy to proszę o kontakt z managerem.

Gość gość
ja tez jestem miła

Gość gość
He he ksiezniczka pasztetu? A co ma do rzeczy wygląd ekspedientki? U nas w sklepie pracuje pani która jest stara gruba siwa i na dodatek ma zeza, a przy tym jest tak sympatyczna że klienci ją wręcz kochają i właśnie u niej robią największe zakupy.

Gość gość
Chodź tu, miła, będziesz ze mną piwo piła!

Gość gość
Dlatego ja niezbyt wyobrazalabym sobie pracę w sklepie

Gość gość
A może postaraj się zdobyć jakiś zawód ,który będziesz przede wszystkim lubiła? Np. fryzjerki, kosmetyczki, florystki, kogokolwiek. To bardzo ważne żeby lubić swoją pracę bo inaczej jest meczarnia

Gość gość
Mnie klientki i klienci lubią, rzadko spotykam sie z jakimis bucami meskimi czy damskimi. Nie zarabiam az tyle, przez zlodzieji z zusu ale jestem u siebie. Nie przyjeliby mnie jako sprzedawce, bo nie jestem ekstrawertykiem.

Gość gość
Ale, ilu ja sie naogladalem takich facetow pantofli, mnostwo.