Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne to lato, niby dopiero się zaczęło, a jakby już koniec

Polecane posty

Gość gość

Dziwne to lato, niby dopiero się zaczęło, a jakby już koniec

Gość gość
agatka to gdzie ty mieszkasz?

Gość gość
Taka prawda,w sierpniu juz będą chłodne wieczory.Pod koniec sierpnia juz spadają liście...póki co lipiec ciągle deszczowy i pogoda raczej jesienna.I znowu 9 miesięcy zimna,ciemności,deszczu,śniegu.

Tu ma być ciepło całe wakacje kilka dni padało a dziś znów upał wczoraj nawet pływałam w jeziorze tak było cieplo

Gość gość
9 miesiecy zimna, ciemnosci i sniegu?? To gdzie ty mieszkasz autorko? :D :D NA islandii??

Gość gość
ale pyerdolamento :) To chyba w jakiejs innej Polsce mieszkam o innym klimacie.

Gość gość
Mieszkam na Pomorzu i jakos maj i czerwiec byly bardzo cieple a nawet gorace, kwiecien tez byl cieply, zima tez ostatnia bylo tylko kilka dni z mrozami -10. Wiec gdzie ta ciemnosc, zimno i snieg?

JA W Polsce tez na Pomorzu mieszkałam i dziennie zwijalam się z bólu od zimna . Kupiłam drgannarciarska kurtkę żeby w zimie nie marznąć a na dworze czułam się jak jeniec w obozie koncentracyjnym. W pracy nie chcieli włączać ogrzewania bo oszczędzali. Nienawidzę zimna .

Gość gość
Ale bzdury opowiadasz :) A W Sztokholmie to rozumiem ze zima mdlejesz od goraca? :classic_cool:

Tu jest inne odczuwanie zimna bo niema wilgoci i inaczej się odczuwa J***c mróz nienawidzę dziada

Gość gość
I mnie w centrum też od 2tygodni jak nie pada to znowu pogoda taka sobie. Ale w maju i czerwcu to wręcz upał afrykański był. Kwiecień też całkiem ładny był. Teraz niby też nie jest źle,bo 21 stopni ale jednak bardziej jak wiosna niż lato. Cieszmy się taka pogoda,bo w sierpniu pewnie znowu będziemy marzyć o chłodzie.