Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka znalazla sobie bogatego faceta strasznie jej zazdroszcze

Polecane posty

Gość gość

Splacil jej dlugi( ponad 50tys), fajnie sobie mieszka, ma szafe pelna ciuchow i najdrozsxych kosmetykow. Teraz kupuje jej auto co prawda uzywane ale moze sobie wybrac takie do 30tys Szlag mnie trafia. Ani madra ani ladna a siedzi sobie w domu zaczela studia a ja z moja dwojka i mezem pijakiem nie daje rady chce odejsc ale gdzie? :( ale ten swiat jest nieslrawiedliwy...

Gość gość
Bo głupiemu się zawsze poszczesci , ja już się zrobiłam zgorzkniala i podla od patrzenia na szczęśliwych ludzi , koleżanki które były podłe i głupie teraz mają dużo lepiej niż ja

Gość gość
Ja mam tylko około 150tys i mieszkanie 50m2 :(

DLA mnie akurat te koleżanki były miłe tylko jak im pisze o pracy to piszą ze mi współczują i mi głupio. Żadna. UE musi pracować i ciagle jeżdżą na zagraniczne wycieczki maja nowe telefony i ubrania. Ja pracuje a niemam takich rzeczy jak one to chyba nie jest sprawiedliwe? Jeszcze muszę sprzątać w domu a jest burdel dziś .

Gość gość
dziś to po co sobie golodupca wzielas, ma kaloryfer to teraz pracuj

Gość gość
To nie zalezy od szcześcia. Widocznie potrafiła tego faceta oczarować

Gość gość
A to ,że Ty autorko siedzisz z mężem pijakiem to niestety jest Twój wybór bo nie jesteś jego niewolnicą i możesz ( choć może to trudne) odejść od niego i zacząć od nowa

Gość gość
dziś to po co pracujesz, bierz od razu 4,5 na waciki

Gość gość
"UE musi pracować i ciagle jeżdżą na zagraniczne wycieczki maja nowe telefony i ubrania." jak z 9k nie macie na telefony wycieczki i ubrania to coś jest nie tak, to fura pieniędzy

ALe nie mieszkamy w Polsce Wiec to nie ejstbduzo a Pozatym trzeba odłożyć 200 k na rusztowania a chłopacy koleżanek już maja firmy itd nic bie musza odkładać tylko im kupują a ja jestem kocmoluch

Gość gość
Zazwyczaj malo urodziwe i mało rozgarniete laski trafiaja na fajnych facetow którzy o nie dbają.

Gość gość
dziś lepiej się trzymaj faceta zamiast narzekać bo jak byś moją minimalna krajową zobaczyła to by się skończył dzień dziecka

ALE te moje koleżanki są bardzo ładne jedna ( po jednej akcji nie zadaje się już z nią Wiec była koleżanka) jest piękna na twarzy i włosach ale jest trochę gruba i ma ohydne cycki do kolan Pozatym śmierdzą jej nogi bardzo a reszta jest ładna i fajna i maja bogatych facetów ale bez przesady nie są jakieś miss świata ale normalnie ładne

Gość gość
dziś fajnych bo dobrze zarabiają? Mam nadzieję że facet był biedny gdy z nim zaczęły współżycie i dorobił się przy nich, wtedy im się należy dobre rzeczy

Gość gość
Jak to jest ze jedne płaczą z braku faceta a druga narzeka bo on za mało zarabia? :o

Jeszcze jak mało zarabia Ok ale niech sam sprząta w domu i się uczy ja niemam siły po pracy się uczyć i sprzątać Hahahha :D i co jeszcze muszę d*******y ^^

Gość gość
No zazdroszcze jej po.prpstu. a takie teksty takiego se wzielas to takiego masz sa denne Skad ja moglam wiedziec ze po wielu latach wyjdzie z niego taki czlowiek. Teraz bym chciala odejsc ale nie poradze sobie z dziecmi sama na wynajetym mieszkaniu. Nie chce klepac biedy

Gość gość
dziś a kto cie zechce z dziećmi i przebiegiem tylko jeszcze większy nieudacznik, nie chcesz biedy to zakładaj biznesy i rób jest równouprawnienie

Gość gość
I skąd wiesz że on jest bogaty może miał oszczędności, też mógłbym spłacić 59,99 kredytu i 30 na samochód ale to połowa moich oszczędności! W końcu się skończą przy takich wydatkach.

Szkoda ze nie mamy już tej firmy z rusztowaniami mogłabym w końcu się jakaś ogarnąć a tak to muszę sie kocmolic w pracy a on ciagle się pyta co mi dziennie nie pasuje Hehehe No chyba to ze muszę wcześnie wstać o iść do pracy a torebki z Dkny wymarzonej to jak nie było tak niema i co? A jeszcze sprzątam w domu gotuje z nim na zmianę a moja wypłata całkowicie pokrywa wszystkie rachunki a jego idzie na oszczędności na rusztowania iedzenie itd ja pracuje trochę więcej niż na pół etatu chyba na 3/4

Gość gość
Okropnie piszesz blondi, :(

Gość gość
W sumie jak was tak czytam to nie warto babie dać nawet na ten samochód. Niech sobie sama zarobi to przynajmniej doceni co ma.

Gość gość
dziś witamy w życiu, może zamiast miłości znajdź sobie sponsora

Gość Pataka1157
Nie ma czego zadrościć. Mój mąż ma siostre i też ma bogate chłopa.. Porażka co impreza jara się blondi tleniona, że ma takie ciuszki amrkowe i wydała tyle kasy. Jakby nie on to by nie miała na pastę do zębów... Masakra... Ostatnio kupiłam sobie bluzę na modimoda a ona do mnie gdzie ja to wyrwałam bo ona na taką poluje. Oczywiście ona chciała dac za nią 500 zł ja ją znalazłam za 100 ;)

Gość gość
A czego tu zazrościć? Kobieta 'dorobiła się tylko tym,że żyje jako pijawka,i gdyby nie facet i jego pieniądze to pewnie nie umiałaby nawet sama ich zarobić. Zazdrościć to można jak ktoś SAM się dorobił,a nie żeruje na kimś.