Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama i jej facet.

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata moja mama 45. Od pół roku ona spotyka się z 33 letnim facetem. Niech robi co chce jest dorosła. Jeszcze z nią mieszkam bo studiuje i jak narazie nie stać by mnie było na samodzielne mieszkanie i utrzymanie się. Ten gościu wprowadził się do nas i od miesiąca muszę go widzieć dzień w dzień. Niby jest spoko. Nie wtrąca się i nie próbuje w niczym przyglądać ale to ich stękanie po nocach mnie wnerwia. Wkurza mnie, że rano on wstaje i chodzi w samych majtkach a ja muszę się ubrać bo poprostu się krępuje. Gadałam o tym z mamą i niby mu coś powiedziała ale rezultatu nie ma. Odbija jej już skoro spotyka się z młodszym gościem....

Gość gość
Jakby facet 45 letni spotykał się z 33 latka nie byłoby problemu.

Gość gość
To mu powiedz, żeby się ubrał.

Gość gość
tylko Ci współczuję, słuchać tego burdelu po nocach... Ja bym się załamała. E. znajdź sobie pracę i się wyprowadź chociaż na pokój...

Gość gość
mamuśka córki nie szanuje za grosz. Miałaby choć trochę ogłady, to by córce takiego piekła nie urządziła...

Gość gość
Znajdź se chłopa niewydymko to przestaniesz matce zazdrościć :O

Gość gość
Na starej piczy to i młody poćwiczy.

Gość gość
Spytaj mamę czy coś zrobi z tym, bo jak nie daje rady, to poproś, by wynajęła Ci chociaż kawalerkę, aż nie zaczniesz pracować. Nie chcesz patrzeć na to, powiedz, że chciałabyś się wyspać, czy tam uczyć, a przeszkadzają Ci jęki i stękania z jej pokoju. Nie masz nic przeciwko temu, że ma kogoś, ale Ty chcesz sobie żyć spokojnie. Zobaczysz co zrobi

Gość gość
13.13 masz poczucie estetyki jakiekolwiek... bo mi się wydaje, ze nie

Gość gość
A co mamuśka nie wie, że jęczy... no nie, no szlag mnie trafia

Gość gość
dziwne, że ten facet nie wziął się za Ciebie, jak ma do wyboru 45 i 22 latkę

Gość gość
Mam faceta. On też studiuje dziennie. Narazie nie mamy kasy żeby coś nawet wynająć. Teraz okres letni to on pracuje u wujka w firmie. Ja też kelneruje na weselach w weekendy ale to jest nic. Chciałabym iść do pracy i wyprowadzić się ale moja szkoła wymaga sporo uczenia się nie chce zawalić studiów. Mam nadzieję, że się rozstaną. Nie wiem może mnie nie szanuje. Ogólnie dogadujemy się z mamą nie mam nic przeciwko jak się spotykała z jakimś facetem. Myślę, że to problem leży w nim. On chyba uważa że jak posowa babkę 45 letnia to jest niewiadomo kim.

Gość gość
głupia ździra ta matka!

Gość gość
Jakby matka stękała z ojcem autorki to nie byłoby problemu. Znajdź sobie faceta albo wyprowadź się. To mieszkanie Twojej mamy i nie musisz tam mieszkać a jak nie masz kasy to nie marudź.

Gość gość
Muszę z nią jeszcze raz przeprowadzić taką rozmowę. Ona przy nim się tak otworzyła. Kiedyś była inna.

Gość gość
Pasztecie i nieudacznico, sama sie rozstań ze swoim gachem, od matki wara !

Gość gość
w domu rodzinnym ma prawo czuć się bezpiecznie i dobrze...a jakaś zdzira cyrk urządza

Gość gość
A do wszystkich "przychylnych" komentarzy wobec autorki z cyklu "wara od matki" albo "wyprowadz się"- nie zazdroszczę waszym dzieciom matek. Autorka sama się na świat nie prosiła, to był skutek wyłącznie egoizmu jej matki i konsekwencje ten decyzji chyba powinna ponosić do końca. Przypominam, że obowiązek opieki nad dzieckiem nałożony jest na rodziców do 26r.z. dziecka jeśli się uczy. A krzywdzenie psychiki dziecka (tak tak nawet dorosłego) jest zwyczajnie niewłaściwe.

Gość gość
No będę musiała niestety w taki chamski sposób podejść do mojej mamy. Poznała go u znajomych na imprezie i tak sobie wpadli w oko. Mówiła, że na początku się broniła przed nim ale chciała spróbować. To nie są odgłosy ryków i nie wiadomo co bo moja matka to nie patologia. Tylko ewidentnie się kochają i słychać to nawet jak bym nie chciała słyszeć. Ten gościu jest przystojny, miły, wygadany, ma kasę własną firmę, fajne auto..... Teraz wynajął swoje mieszkanie bo mieszka u nas... Szkoda że nie mnie.

Gość gość
Zdzira, bo ma jednego partnera?

Gość gość
Zrozum matke jest kobieta potrzebuje pieprzenia taka natura

Gość gość
Polska zaściankowa gawiedź, nie może znieść faktu, że kobieta nie chce być sama i być męczennicą, tylko matka polką. Ta dziewczyna jest już dorosłą, ma 22 lata i podejrzewam, że wie co to seks. Najlepiej jakby matka była sfrustrowana i do końca życia żyła życiem córeczki i wszystko jej oddawała. A potem żyła życiem wnusiów i się nimi zajmowała.

Gość gość
a mają ślub kościelny? tak, czy tak jest to burdel!!

Gość gość
13.35 właśnie najlepiej, i ja taką matką będę

Gość gość
Sprawdź, co znaczy słowo burdel.

Gość gość
Ssałas mu już?:classic_cool:

Gość gość
Mloda jest to potrzebuje jesze k****a normalna sprawa taki to sport ciebie chlopak nie dyma?

Gość gość
gość dziś Całe życie chcesz służyć innym, potem te kobiety są zgorzkniałe jak te wypowiadające się tutaj. Wtrącają się do wszystkiego, do dzieci, do małżeństwa, bo nie mają własnego życia.

Gość gość
co się dziwisz... dom publiczny, na razie jeden i tak ją zostawi niedługo dla młodszej i będzie następny...

Gość gość
gość dziś Ciebie tez ktoś może zostawić dla innej/innego wić co jad sączysz?