Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w sklepach zawsze wykupią rozmiar XL i wyżej ?

Polecane posty

Gość gość

Kurcze, przecież same piękne tutaj siedzą :) w takim razie gdzie się podziewają spodnie XXXXL w sklepach ? Znikają jako pierwsze :D a 34 wisi . Oszukujcie się dalej

Gość gość
Najczęściej znika L i M. I nie wiem bo jakich sklepach chodzisz ale rozmiarówki są zwykle tylko do XL. No chyba że to sklep dla tzw. puszystych.

Gość gość
na Kafe każda piękna, szczuplutka i wyglada 10 lat młodziej hahahahaha dzisiaj jeden temat jest przykładem w jakiej nieświadomości żyją kafek****y :D

Gość gość
prawda jest taka ze kurteczka 6x odpowiadala nr,, l ,, wiec nie oszukujmy sie ze popirtolone te rozmiary sa. W eleganckich drogich sklepach jako tako trzymaja sie rozmiarowki

Gość gość
nr L mialo byc, Poza tym nr XL to nie zadna tragedia jest

Gość gość
XL to nie żadna tragedia? może przestań się obżerać jak świnia i chlać

Gość gość
ktos pijany, nienormalny to zalozyl, sflustrowany bardzo ,szukajacy klutni i lubiacy ublizac , powodzenia rusz d**e na silownie i tam sie odstresuj , tak cwicz aby patyk z ciebie byl rozmiar 30 wzrost 175pyskaty wieprzu Do chlewa!

Gość gość
Ja zauważyłam, że najszybciej znika 36 i 38

Gość gość
nieprawda bo 40, 42 , 44 ,kobiece rozmiary Przekonalam sie jak na uroczyste okazje sie zeszukalam 42 rozmiaru

Gość gość
40, 42 i 44 to rozmiary dla grubych świń 38 to już rozmiar dla większych osób

Gość gość
pocaluj ze sie gimbusie w te chude dupsko odciski se porobisz

Gość gość
No przecież ty świniaku jako pierwsza ixelki wykupujesz :D To do autorki było.

Gość gość
tez tak mysle ze ktos gruby chce swoja flustracje przelac, Och kafeterio, siedzi biedactwo i pisze zamiast cwiczyc i smiac sie Smiech to lepsze trawienie i spalanie tak samo jak zakochanie Biedne dzieci

Gość gość
Rzadkie rozmiary- powyzej l sa po prostu w mniejszej ilosci produkowane...

Gość gość
38 dla wiekszych :) :) usmialam sie

Gość gość
Autorka to tłusta locha dla której zawsze w szmateksie brakuje ixelek czyli szmat w rozmiarze pasujacym na jej gigantyczna spasiona armate :D Teraz sie błaka po Kafeterii i robi szczupłym wyrzuty jakby to ich wina była :D Dla mnie XS i XXS zawsze sa dostepne w markowych butikach w Mediolanie :)

Gość gość
Podobnie jest zreszta z obuwiem. Najpopularniejsze damskie rozmiary w polsce: 38,39 i 40. Dlatego sa masowo produkowane, te mniejsze i wieksze znacznie mniej. Jezeli kobieta nie moze znalezc pary butow w rozmiarze 42 czy 36 to naprawde nie znaczy ze wiekszosc kobiet ma takie stopy.

Gość gość
Tak jak ktos powiedzial, znika l i m. Rozmiary sa od s do xl. Ja mam 44 niestety. I kupuje przez internet lub szyje na miare :)

Gość gość
Co to jest fLustracja i kłÓtnia?

Gość gość
gość dziś prawda jest taka ze kurteczka 6x odpowiadala nr,, l ,, wiec nie oszukujmy sie ze popirtolone te rozmiary sa. W eleganckich drogich sklepach jako tako trzymaja sie rozmiarowki xxxxxxxxxxxxx Nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam...6x odpowiada rozmiarowi L? Co ty bredzisz? Mam butik odzieżowy i takich cudów nie widziałam jak żyję. No chyba, ze serio źle cię zrozumiałam.

Gość gość
44 klasyczne, cztery cztery, najbardziej chodliwy numer jak i 42 i 40 dla,, kobiety ,, nie nastolatki i wyglada sie w sam raz . Tu nie tylko nastki siedza, kobiety tez sobie zagladaja

Gość gość
Ja chce schudnac z tego 44, ale to trudne, bo mam pare powaznych schorzen, m.in. niedoczynnosc tarczycy.

Gość gość
Bo XL to wymiar pzrecietnej POlki, w tym starszej ( bo nie wszytkie maja 2o lat), a tych rozmiarow mniej spzredają, zwlaszca w atrakcyjnych wzorach. Sklepy sa durne, bo starsza tezsza kobieta ma kase, zeby kupic, a towaru brak. Przez to mniej zarabiają. W UK czy Niemczech kazdy wzor jest dostepny we wszytkich mozliwych rozmiarach.

Gość gość
ość dziś 44 klasyczne, cztery cztery, najbardziej chodliwy numer jak i 42 i 40 dla,, kobiety ,, nie nastolatki i wyglada sie w sam raz . Tu nie tylko nastki siedza, kobiety tez sobie zagladaja vvvvvvvv Zapomniałaś dodać, ze dla kobyły o wzroście 185. Dla kobiety 160-170 to tragedia taki rozmiar. Nie tylko żyrafy chodzą na tym świecie, kobiety o normalnym wzroście tez są, serio.

Gość gość
Ja widzę inaczej- to właśnie XL zostaje ( większych rozmiarów nie ma w ogóle). Często zostaje też XS,S. M chyba najbardziej popularna jest

Gość gość
dobrze zrozumialas ... ja tez sie za glowe zlapalam .To bylo u chinczykow, moje ramiona, moj biust a nosze L czasem XL Jestem drobnej budowy wiec tym bardziej, Xl w ramionach mi czasem jest za szeroka , ale na biust potrzebuje, wisi mi w przedpokoju, sprawdzilam tak , 6xl. Gdzie uszyte nie wiem . U chinczyka za 100zl przejsciowka polskie tez sa i chinskie produkty u nich

Gość gość
Haha, tez sie z tym spotkalam. Jako nastolatka mialam u chinczyka kupiona kurtke, xxxl

Gość gość
Ale to byla damska rozmiarowka te 6xl . Natomiast jest tez w ixach nastepna rozmiarowka mlodziezowa Te duze ixy 5, 6 odpowiadaja L czy XL damskiej, tylko rozstaw ramion moze niepasowac przy drobnej budowie Czesto dobralam z mlodziezowej rozmiarowki tez kurteczki ze sztycznej skorki np.

Gość gość
Ostatnio trochę przytylam i zaczęłam nosić 38 czyli m. Nie wyobrażam sobie ze ktoś noszący xl mówi że jest drobnej budowy?! Na mnie bluza czy kurtka xl wisi jak namiot a chudzielcem nie jestem. Mam 33 lata, 164 cm wzrostu i przytylam ostatnio do 58kg. Biust miseczka d, biustonosz dobrany przez dobra brafitierke.

Gość gość
I nie tylko u chinczyka tak jest w, snc, texil market,pepko itp / to te sklepy gdzie chcemy cos na co dzien lub na rower cos kupic. Co mnie drazni w tym jeszcze , to bardzo zle szycie w miejscu biustu, tak jakby kobieta biustu nie posiadala, zle podkroje pach i ciecie na biust . Poprostu czuje sie ciasnosc i splaszczenie w tym miejscu . I szuka sie rozmiar wieksze ubrania a tam juz ramiona nie te i biodra tez nie.