Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w sklepach zawsze wykupią rozmiar XL i wyżej ?

Polecane posty

Gość gość
A co u ciebie znaczy drobna budowa czy filigranowa ?

Gość gość
pani ktora ma butik powinna cos napisac o typach sylwetki kobiecej, drobna budowa wcale nie oznacza chudosci i wieszaka

Gość gość
Ostatnio trochę przytylam i zaczęłam nosić 38 czyli m. Nie wyobrażam sobie ze ktoś noszący xl mówi że jest drobnej budowy?! Na mnie bluza czy kurtka xl wisi jak namiot a chudzielcem nie jestem. Mam 33 lata, 164 cm wzrostu i przytylam ostatnio do 58kg. Biust miseczka d, biustonosz dobrany przez dobra brafitierke. XX Musisz byc strasznie rozlana, ja przy 163 i 58 kg nosze 36 a jak spodnie są gumowane to 34

Gość gość
16:54 nosisz L, XL i jesteś drobna.... aha, weź oszukuj glupszych od siebie

Gość gość
17:56 i wyglądasz jak obciągnięty baleron, w za ciasnych ciuchach.

Gość gość
Pisałam o 17:35 Byłabym w stanie wcisnąć się w bluzkę czy spodnie 36 ale nie wyglądałoby to ładnie. Bluzka splasnialaby mi biust a spodnie będą strasznie opiete. Akurat nie jestem ulana bo regularnie ćwiczę- jazda konna, basen, silownia. Lubię dopasowane ciuchy a nie opiete, bo ani to ładne ani eleganckie.

Gość gość
ach nic nie rozumiesz ,, drobna budowa ciala ,,drobny kosciec ,rozstaw ramion ,bioder, nie szeroki, nie rozlozysty czytajze co to znaczy drobna kobieta ,a co znaczy zbudowana grubokoscista i nie rob z siebie czegos cos

Gość gość
gość dziś 44 klasyczne, cztery cztery, najbardziej chodliwy numer jak i 42 i 40 dla,, kobiety ,, nie nastolatki i wyglada sie w sam raz . Tu nie tylko nastki siedza, kobiety tez sobie zagladaja Lol to rozmiary dla starych świń

Gość gość
Moze powiedz to swojej matce bo taka masz przeciez i ty taka jestes sama Ze zlosci zgrubniesz i zbrzydniesz No jak masz taki wzor w domu to widac juz po tobie co z ciebie to jest

Gość gość
a to wieprzak jest

Gość gość
no i co powiesz matce,, ty stara swinio? no powiesz ? Powiedz prosto w oczy, a gwarantowane strzelenie w pysk itd

Gość gość
jakbym z nią utrzymywała kontakty to bym jej powiedziała, ze jest gruba świnia, ale nie gadam z fałszywa k****a :D

Gość gość
i w pysk strzelić to ja ja mogę bo jestem wyższa, zgrabniejsza i szybsza od tej otyłej karlicy

Gość gość
Byłabym w stanie wcisnąć się w bluzkę czy spodnie 36 ale nie wyglądałoby to ładnie. Bluzka splasnialaby mi biust a spodnie będą strasznie opiete. Akurat nie jestem ulana bo regularnie ćwiczę- jazda konna, basen, silownia. Lubię dopasowane ciuchy a nie opiete, bo ani to ładne ani eleganckie. X Następna grubokoścista hahaha

Gość gość
gość dziś 40, 42 i 44 to rozmiary dla grubych świń 38 to już rozmiar dla większych osób xx Głupia jests i tyle :D Poszukaj sobie o zmianie rozmiarowki na przestrzeni np. 100 lat :P gruba świnio :D

Gość gość
gość dziś ach nic nie rozumiesz ,, drobna budowa ciala ,,drobny kosciec ,rozstaw ramion ,bioder, nie szeroki, nie rozlozysty czytajze co to znaczy drobna kobieta ,a co znaczy zbudowana grubokoscista i nie rob z siebie czegos cos vvvvvvvvv Ok, niczego nie rozumiem, niech ci będzie. Nie wiem czy wiesz, ale tym usilnym wmawianiem jaka to ty jesteś drobna, wyrobiłaś sobie we mnie wyobrażenie, ze jesteś ulana kluska. No bo pomyśl, skoro jesteś taka wąska w ramionach i biodrach, to gdzieś te kilogramy musiały się ulokować. Drobniejsza budowa, to mniejszy obszar ciała na, którym mogą rozłożyć się kilogramy. Jesteś zwyczajnie gruba

Gość gość
Do 19:11 Po czym wnosisz ze jestem grubokoscista?

Gość gość
Właśnie xl jest zawsze, a brakuje s,m, co mnie mega wkurza.

Gość gość
mnie „koleżanki” miały za grubsza jak nosiłam 38 ale to idiotki sa, no i niskie wychudzone deski , wiec się wciskają w 34 :D z oponka na brzuchu :classic_cool:

Gość gość
Umnie w sklepach zawsze szybko znika rozmiar 14, 16 ;) 10, 12 wisza i wisza, a potem na wyprzedazach sa..niemówiac o 8 :P Normalnie mozna kupic ciuchy , taki sam model wisi w rozmiarz od 8 do 20 i nikt z tego powodu nie robi sensacji :) Nie macie innych zainteresowan niz czyjs rozmiar ubrania ? A, no tak , taki sposób na dowartosciowanei sie :) Jak sie nie ma czym popisac..

Gość gość
19:23, a ty oczywiście płaski brzuch, wcięcie w talii, biust, jędrna doopa....ach ile tu takich ideałów juz pisało. śnij dalej klusko

Gość Kasiunia1157
Ja też tak mam w stacjonarnych lub sieciówkach... Jest to jakaś porażka. Irytuje mnie to jak idę do sklepu a tam nie ma mojego rozmiaru. Moje koleżanki mają XS lub S i zawsze znajdą coś dla siebie ja nosze L i już jest kłopot. Na jednym forum słyszałam coś o modimoda taki sklep co wy na to? Wczoraj patrzyłam na ich stronkę i wszystko dostępne. Pewnie się skuszę. Tam chociaż są moje rozmiary.