Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apel do 20 latek bo już nie wytrzymam.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj, z resztą nie tylko wczoraj to zauważyłem, poszliśmy z chłopakami na miasto. Zaliczyliśmy 2 puby i 2 kluby. I jedna TRAGICZNA rzecz wszędzie miała miejsce. Dlaczego młode dziewczyny nie chodzą w szpilkach i w ogóle nie są eleganckie. No k******a mać jak tak można. Patrzysz twarz, młoda ładna, patrzysz niżej i katastrofa. Zerro szpilek, zero gustu, zero kobiecości. I nie obchodzi mnie że wygodnie itp. Jak babka miała szpilki, jakąś sukienkę czy ogólnie było widać zw jest kobieca to takie 30 plus. Suma summarum bawiliśmy się z babkami koło 40. Jak będę miał córkę to od 13 roku życia obowiązkowe chodzenie w szpilkach. :)

Gość gość
Współczuję mentalności.

Gość gość
Wez ty sie lepiej nie rozmnazaj

Gość gość
Facet ma rację. Też mi się wydaje że młode dziewczyny nie mają w sobie kobiecości.

Gość gość
Głupich nie sieją :-D

Gość gość
Przyzwyczajaj sie :D ja mam 1 pare szpilek ktora zalozylam na studiowke i 10 par conversow. nie bede sie meczyc w niewygodnych butach zeby jakis smiec stwierdzil ze ladnie wygladam. gon sie :classic_cool:

Gość gość
16:17 Ty się za to przyzwyczaj to słowa "staropanienstwo" lub samotność. :)

Gość gość
Wole być sama niż męczyć sie z kretynem z kabanosem w spodniach :) Goń sie koniobijco :)

Gość ZboczuŚ
gość dziś :D 🖐️

Gość gość
To dobrze, ze nie chodza w szpilkach (choc ja widze co innego). Zdrowsze nogi beda mialy

Gość gość
Chodzą ale te starsze. Poza tym kobiety nie są od tego aby były zdrowsze tylko od tego aby ładnie wyglądać.

Gość gość
Ale fajans. A ruc/haj stare próchna a młode, fajne, zdrowe laski zostaw mi. :) A córki to nie będziesz miał ze starymi próchnami, na szczęście :) Szpilki powodują zwyrodnienia stop, w tym halluxy. Ale co cię to obchodzi. Pewnie hormonami też byś szpikowal swoją laskę, by była na każde zawołanie. Ale starych próchien już nie musisz :)

Gość gość
Autorko tematu = chyba się dzisiaj wys rać nie możesz że tak pie rdzielisz nie od rzeczy.

Gość gość
Widzę że kolejne prowo ale napiszę coś poważnie. Kilka razy już zaobserwowalam mężczyzn ok 30 bawiących się ze starszymi kobietami. Tzn nie że razem przychodzą ale że on je podrywa i później się razem bawia.

Gość gość
16:22 Jesli jedynym kryterium przy wyborze partnera stanowić maja szpilki to zapewniam cię że staropanenstwo brzmi dla kobiet jak wybawienie. Na takich facetów jak ty należy jedynie srac i ich ponizac dla beki.

Gość gość
smieciu nie trafiles, mam meza ktorego znam jeszcze z liceum :D :classic_cool:

Gość gość
To dobrze ze juz dawalas mu w liceum. Pewnie nie zdążył spróbować innych, a wtedy byłabyś bez szans. :)

Gość gość
autorze, co już próchna nie wystarczają, że reszte dziewczyn chcesz ustawiać? :classic_cool:

Gość gość
Wypraszam sobie aby 40 latki nazywam prochnem. My poprostu wiemy jak to się robi :) większe doświadczenie mamy i większy sex appeal.:)

Gość gość
sam z*********j w szpilkach :D

Gość gość
Nie. Macie po prostu mniej czasu i rozbudzone przedmenopauziem libido (ale, niestety, nie wszystkie). Wiecie, że to ostatni dzwonek, a z młodością zawsze przegracie, więc robicie to, czemu sane 20 lat temu byłyście przeciwne. Jedynie śmiałość was ratuje i przelotna moda na milfy.

Gość gość
ten debil nie rozumie ze rosnie pokolenie kobiet w podartych dzinsach i na plaskim obcasie. i tak juz bedzie zawsze. przyzwyczajaj sie szowinisto za 2 slote albo wal gruche do upadlego :D

Szpilki kobiecości nie czynią, szczególnie, że większość kobiet jednak nie potrafi się w nich poruszać z wdziękiem... Kiedy się ma ogólne wyczucie ciała, to r.uchy już są same w sobie kobiece i seksowne, ubiór nieistotny ;p

Gość gość
Ja szpilki uwielbiam, a jeszcze bardziej koturny

Gość gość
No tak, zapomniałem że jako facet w ogóle nie wiem co jest bardziej kobiece a co nie. Nie wiem co mi się podoba a co nie. Nie wiem kiedy mi staje a kiedy nie. Kobiety jak zawsze wiedzą wszystko lepiej, one nawet lepiej wiedzą co ma nam się podobać. ;)

Gość gość
17:09 przykre że musisz się zadowalać szpilkami , pewnie nigdy nie trafiłeś na kobiecą kobietę a na same takie które potrzebują pomocy butów by jako tako wyglądać ;) albo jesteś fetyszystą i twoje zdanie w ogóle nie ma znaczenia

Gość gość
Nie ma co ukrywać że są tzw kobiece ubrania, kobiece części garderoby, które na facetów działają. Z resztą większość "kobiecych " ubrań ma na celu wyeksponowane naszej seksualności. Podkreślenie nzgrabnych nog, obcisłe rzeczy podkreślające kształty itp itd , jak widać działa. Także na autora wątku.

Gość gość
Wiele rzeczy robimy aby działać na płeć przeciwną, takie życie.