Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan sprawiedliwość

uryna dla denerwującego sąsiada

Polecane posty

Gość pan sprawiedliwość

Witam. Ta historia trwa już wiele lat, jednak od dłuższego czasu mój sąsiad stał się irytujący ponad wszelką możliwą miarę. Przygotowałem jednak mały diabelny plan - otóż od pewnego czasu zamiast sikać do ubikacji, sikam do butelek po mleku. Zapytacie jaki ma to związek z moim nienaturalnie wstrętnym sąsiadem? Sąsiad ten ma od dłuższego czasu otwartą swoją piwnice (mieszkamy w bloku), bo bydlak woli wydawać pieniądze na wódkę i alkohol, zamiast sprawić sobie kłódkę z prawdziwego zdarzenia. Mój plan jest prosty, ale za to sprawiający wielką satysfakcję, bowiem zamierzam wylać powiedzmy z 6-8 litrów moczu na podłogę (w piwnicy). Piwnica nie jest duża, bo ma jakieś 2x2 m wymiary, a że ten bydlak często tam urzęduje, racząc się przy tym alkoholem, to myślę, że aromat będzie wielce... "romantyczny", hehe I teraz moje pytanie brzmi - jak myślicie - przed wylaniem może by ugotować dodatkowo w szklanych słoikach urynę, by lepiej "pachniała". I właśnie, co zrobić bardziej pogrążyć owego sąsiada za pomocą moczu... W grę wchodzi tylko mocz i piwnica sąsiada.

Gość labioplastyk
Jak zrobią badania genetyczne to sie wyda że to twój mocz. Chyba że sikasz idealnie sterylnie i codziennie myjesz się pod napletkiem to wykkryją sam chemiczny mocz.

Gość pan sprawiedliwość
Nikt nie zrobi żadnych badań. To patologiczny człowiek, postęka, potupie butem i nawdycha się aromatycznego zapachu. To wszystko. Dodam, że sąsiad często bije swojego psa i straszą schorowaną matkę. To naprawdę nie jest przyjemny człowiek.

Gość gość
Potrzymaj szczymy zamknięte w butelkach przez 2 tygodnie, do czasu aż pojawi się gęsta zawiesina, ten smród który powstanie jest obrzydliwy ponad wszelką miarę. Nawet g****o tak nie śmiedzi

Gość pan sprawiedliwość
Mam już 9 butelek. Dziś odkręciłem najstarszy "rocznik", powąchałem i rzeczywiście - jest moc. A osad robi się już po kilku dniach. Jeszcze 2-3 takie butelki i za dwa tygodnie z piwnicy zrobię mu urynowy basen.