Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No tak, wystarczy na tym forum napisac ze Polacy za granica maja dobre prace

Polecane posty

Gość gość

a nie tylko same "gorsze", czy "byle jakie" I juz temat jest usuwany :O :O

Gość gość
Mamy dobrą prace ale mamy też wydatki.

Gość gość
Dobrą pracę, czyli podcieranie tyłków niemieckim emerytom?

Gość gość
bo to forum jest pisowskie I jest kontrolowane, takei wpisy sie nie podobaja. na dziale Poza Polska szaleje taki troll, wyzywa ludzi od swin I gorzej ,ciagle pisze w Uk czy De kazdy zyje w nedzy, zwlaszcza Polacy, a ze w Pl to niby wszyscy zarabiaja 4 tysiace wzwyz, maja domy super auta itd. on tak serio ciagle pisze. a wiemy jak jest ... tu I tu sa bogaci itu I tu sa biedni. I tez tacy pomiedzy. wiadomo. ale jednak za granica chyba zyje sie nieco lzej. ...pewnie uzna to za SPAM lub usuna,,...

Gość gość
dziś -- nie, ja napisalam z godzine temu gdzies, tu na macierzynskim, ze w Szkocji ja pracuje w biurze duzej firmy a maz jest specjalista od HTML - chwile potme watku NIE MA. :O pozdr z Edynbyrga .aaaa, a jak ktos tak wlasnie pisze jak Ty - 15;20- o tych tylkach itd. to wiesz co to oznacza/ ze w glebi duszy masz jakies kompleksy ... bo lubisz innym cos wypominac, ze niby sa "gorsi" :) poprawiasz w ten sposb swoje poczucie wartosci?? najwyrazniej. pa

Gość gość
*Edynburga

Gość gość
Dobrą pracę, czyli podcieranie tyłków niemieckim emerytom? Szwaboland zostawiłam dla twojej matki

Gość gość
15:21 masz 100% racji. Ten koleś jest chyba zatrudniony bo siedzi tu cały czas od kilku lat. A w tv polskiej cały czas jest pranie mózgu jaka to zagranica jest zła. Każde wiadomości w tv zaczynaja od opowieści jak to kiedyś jakis inny naród uciskał, torturowal, zabijał Polaków. Wiadomo ze na wojnie działy się okrutne rzeczy ale mam wrażenie ze zamiast budować poczucie siły i własnej wartości to się Polaków zastrasza i rozsiewa homofobie

Gość gość
Dobrą pracę, czyli podcieranie tyłków niemieckim emerytom?xx Xx Trzeba było sie uczyć nie musiałabys doop wycierać

Gość gość
dziś - serio? nie wierze. :P

Gość gość
Pisałyście to na topiku o oszczędzaniu. Kobieta chciała pogadać z innymi o sposobach na oszczędzanie to zaczął się hejt, że powinna wziąć się do roboty, że żyje na skraju ubóstwa i że jazda na rowerze jest bez sensu. A potem zaczęły się idiotyczne dyskusje o pracy za granicą. Dlatego usunięto wątek.

Gość gość
do 15:32. Ok tak wiem, ze ktos sie tam czepial straszie tego roweru, nei wiem co w tym starsznego. ale tez tu wpsominam, ze na dziale poza Polska naprawde grasuje jakis chory na glowe koles, ktory non stop, ale to NON STOP wyzywa ludzi, a czesto "niewygodne" watki czy pojedyncze wypowiedzi ,sa kasowane ... milego dnia

Gość gość
To pisz na zagranicznych forum pani zagramaniczna :O

Gość gość
gość dziś On jest nie tylko tam, na innych forach ze stajni WP też go widziałam (na starym Dobra Mama chociażby), więc wcale by mnie nie zdziwiło jakby był firmowym opłaconym tr0lem. Tylko po cholerę?

Gość gość
Rozwaliłyście wątek bezsensownymi wpisami i się dziwicie dlaczego skasowali?

Gość gość
15:56 na innych tez? Kiedyś czytałam artykuł ze są specjalnie opłacani ludzie żeby narzucać społeczeństwu jakieś zdanie żeby było nim łatwiej kierować.

Gość gość
15:56 na innych tez? Kiedyś czytałam artykuł ze są specjalnie opłacani ludzie żeby narzucać społeczeństwu jakieś zdanie żeby było nim łatwiej kierować. /// to jest calkiem prawdopodobne ... Wielki Brat poatrzy I sie smieje ,... Orwellowska wizja sie juz dawno spelnila :(