Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor butow do takiej sukienki?

Polecane posty

Gość gość

https://www.google.pl/search?client=ms-android-lge&;biw=360&bih=271&tbm=isch&sa=1&ei=uMFMW7SXOOHO6ASD4Z_YCQ&q=biało+szara+sukienka+emo&oq=biało+szara+sukienka+emo&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...65714.68508..69154...0.0...132.1222.10j3......0....1.........41j0i30.KmGRat0mjQA#imgrc=gaXHNBy3gb7amM: Jakby link nie dzialal to jest to sukienka biało szara firmy emo. Góra koronkowa szara a dół biały rozkloszowany z podwójną falbana. Nie wiem czy dopasowywac buty pod kolor sukienki czy pojsc w jakiś wyrazisty kolor? Torebkę mam srebrną.

Gość gość
https://www.google.pl/search?client=ms-android-lge&biw=360&bih=271&tbm=isch&sa=1&ei=uMFMW7SXOOHO6ASD4Z_YCQ&q=biało+szara+sukienka+emo&oq=biało+szara+sukienka+emo&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...65714.68508..69154...0.0...132.1222.10j3......0....1.........41j0i30.KmGRat0mjQA#imgrc=gaXHNBy3gb7amM: Jakby link nie dzialal to jest to sukienka biało szara firmy emo. Góra koronkowa szara a dół biały rozkloszowany z podwójną falbana. Nie wiem czy dopasowywac buty pod kolor sukienki czy pojsc w jakiś wyrazisty kolor? Torebkę mam srebrną.

Gość gość
Przezroczyste. :)

Gość gość
Jakby link nie dzialal to jest to sukienka biało szara firmy emo. Góra koronkowa szara a dół biały rozkloszowany z podwójną falbana. Nie wiem czy dopasowywac buty pod kolor sukienki czy pojsc w jakiś wyrazisty kolor? Torebkę mam srebrną.

Gość gość
Jaki link? Tu nie ma żadnego

Gość gość
No link nie wkleja się nie wiem czemu :o

Gość gość
cieliste, nude.

Gość gość
Taka tylko gora jest szara taka wpadajaca w srebro lekko

Gość gość
A ja bym ubrała jakieś wyraziste np. czerwone i do tego usta czerwone.

Gość gość
Mogą byc chabrowe, czerwone, różowe takie mocno różowe nie pudrowe. I do tego kolczyki pod kolor fajne ze srebrem długie, wiszace. I nic więcej.

Gość gość
Brzydka sukienka. Kojarzy mi się z wiejskim weselem.

Gość gość
22:33 Nie pytałam o opinie na temat sukienki. Ten komentarz był zbędny i żałosny. Nie kazdemu musi się podobac to samo. Tobie sie nie podoba moja sukienka a dla mnie Twoj wybor moglby byc wiesniacki, ale nie miałabym potrzeby Cie o tym informować.

Gość gość
Czerwone!

Gość gość
Śliczna sukienka. Mało, która kobieta może ją założyć.

Gość gość
Brzydka sukienka. Ja kupilam ladniejsza w butiku za 150 zł na wesele, tez rozkloszowana ale dużo ladniej niż to cos na zdjeciu. Podobne do tej tez przymierzalam i fatalne są takie falbany, niewygodne i ciężkie.

Gość gość
10:25 Tobie niewygodnie a mnie owszem. Uwielbiam tego typu wlasnie sukienki. Poza tym ona jest leciutka. Pianka jest delikatna i wcale nie jest jakaś ciężka. O czym wogole ta dyskusja z resztą? Kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje. Dajcie spokój kobiety. Dla mnie ta sukienka jest piękna i ja się w niej czuje doskonale a to jest chyba najwazniejsze :)

Gość gość
A ja bym ubrala kobaltowe/chabrowe. Z reszta do bieli i srebra wszystko będzie pasowało :)

Gość gość
Wydaje mi się, że czarne szpilki będą pasować do Twojej sukienki. Ostatnio widziałam super sandałki z Casadei na szpilce w sklepie luxusowi, buty są obłędne. Szczerze czarne szpile pasują do wszystkiego, są uniwersalne.

Gość gość
A ha bym nie zakładała kolorowych. Tylko czarne, szare lub nude

Gość gość
Polecam zajrzeć na multu.pl Tam na pewno dobierzesz jakieś fajne butki w bardzo niskiej cenie :)