Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryzys seksualny eh

Polecane posty

Gość gość

Jak długo twa czasem wasz kryzys seksualny ? Coś takiego teraz przezywam z mężem, ani mi się nie chce ani jemu już ponad 2 miesiące nie było niczego. Nie kłócimy się wszystko niby ok ale bliskości brak , czasem się martwię że może coś u nas nie tak? Ja mam 27 on 31 lat. Mamy już jedno dziecko. Czasami zdarzały się przerwy ame teraz wyjątkowo długo. Ogólnie zazwyczaj w tych sprawach się dogadywalismy ale teraz jakieś takie ciche miesiace. Czy jest się czym martwić

Gość gość
Bywa ze sie nie chce, ale dwa miesiace to nie

Gość gość
Miałam 2 miesięcy. Kiedyś miałam półtorej roku. Mam 27 l a mąż 28.

Gość gość
Ooo to kiepsko ,może jakaś kolacja,wspólna kąpiel lub coś innego,pomyśl i rozpal ten ogień, nie pozwól żeby zgasł ,bo może zapłonąć gdzie indziej a tego chyba byś nie chciała.

Gość gość
może zapłonąć gdzie indziej a tego chyba byś nie chciała x No i vice versa. Czemu ona ma inicjować, bo facet sobie inne stanowisko do grilla znajdzie?

Gość gość
No wlasnie jak się żadnemu nie chce to po co na siłę coś kombinować może wystarczy czekać aż obojgu chęć wróci raczej taka sytuacja wiecznie trwać nie bedzie

Gość gość
gość dziś Ktoś musi zrobić ten pierwszy krok :-) No chyba, że ten ogień już zapłonął gdzie indziej. Albo sie dopiero tli niesmiało.

Gość gość
@22:21 Bo ona więcej ryzykuje, przecież to ona będzie samotną matką...

Gość gość
Miałam swój z mężem. Chyba po prostu za bardzo chłopa, który lubił zawsze adrenalinę wepchnęłam w pieluchy ;) Od kiedy jednak wrócił na boks, regularnie chodzi na siłownie i jeździ na motorze poziom testosteronu się chyba podniósł, gdyż kryzys jest przeszłością ;)

Gość gość
A po której stronie łóżka śpicie? Mężczyzna ma być po prawej stronie kobiety :) (chyba, że jest leworęczny). Jeśli układacie się do snu odwrotnie, to spróbuj się zamienić i zobaczysz. Nawet jak w to nie wierzysz, to co Ci szkodzi.