Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryzys seksualny ehh

Polecane posty

Gość gość

Jak długo twa czasem wasz kryzys seksualny ? Coś takiego teraz przezywam z mężem, ani mi się nie chce ani jemu już ponad 2 miesiące nie było niczego. Nie kłócimy się wszystko niby ok ale bliskości brak , czasem się martwię że może coś u nas nie tak? Ja mam 27 on 31 lat. Mamy już jedno dziecko. Czasami zdarzały się przerwy ame teraz wyjątkowo długo. Ogólnie zazwyczaj w tych sprawach się dogadywalismy ale teraz jakieś takie ciche miesiace. Czy jest się czym martwić

Gość gość
Jak cię to martwi to zamiast tu, pogadaj z nim o tym.

Gość gość
Rozmowa była ale nic nie zmieniła, to normalne że po wielu latach może się po prostu nie chcieć? Ps. Mąż napewno nie ma kochanki ani ja nie mam nikogo. Tak sobie po prostu żyjemy wszystko jest świetnie tylko bliskości nie ma.

Gość gość
Ja sobie tego nie wyobrazam. Moj maz do dzisiaj ma temperament. Dziadek 60-letni cieszy sie ,ze mu drygnie i juz gotowy. Nie wspomne co bylo kiedys. Nie martw sie mysle,ze to przejsciowe.

Gość gość
To normalne, jak się jest ze sobą dłużej, nie martw się autorko. Czasem jest ochota codziennie, a czasem i kilka miesięcy nie ma się ochoty.