Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to bylo fair?

Polecane posty

Gość gość

Facet mnie osaczal a jednoczesnie nie bylo zadnych deklaracji, nie rozumial ze nie chce z nim rozmawiac przez całą dobę,ze mam wlasne zycie ,a on interesowal sie wszystkim, troche wnikal w moja prywatnosc, robił fochy bo pogadalam z kims innym Powiedzialam mu, ze tylko partner ma prawo czegos ode mnie oczekiwac, a nie kolega a on zaproponowal zwiazek. Nie wiem, wejsc w to? czym to moze byc powodowane ? bo przeciez gdyby sie zakochał to szybko by mu to przyszło do głowy

Gość gość
no nie:D chcialas, zeby sie zadeklarowal, to sie w koncu zadeklarowal - kazdy ma swoje tempo. i teraz nagle masz obiekcje? wychodzi na to, ze sama nie wiesz czego chcesz. zamiast sie zastanawiac "czy wejsc w to" to zerwij z nim kontakt, inaczej sobie facet zmarnuje zycie starajac sie dogodzic takiej nie wiedzacej czego chce, niezdecydowanej babie, zachowujacej sie jak nadmiernie rozpieszczona dziewczynka ktora musi byc zawsze i wszedzie krolowa dramatu. a jak dramatu nie ma to sama do niego doprowadzi.

Gość gość
Nie o to chodzi .. ja nie powiedzialam ze chce deklaracji i ze szukam związku , tylko ,ze nie moze sie tak do mnie zachowywac nikt oprocz najblizszej osoby. Ze nie pozwalam sobie na takie osaczanie osobie ktorej nie znam, ze zle to odbieram i tyle i zerwalam kontakt a on zaproponowal zwiazek. I chodzi o to,ze wczesniej nie proponowal tylko traktowal jak kolezanke ktora mogl osaczac... nie wiem czy kieruje nim uczucie czy boi sie ze mnie straci i nie bedzie mial kogo osaczac czy co.. tydzien znajomosci,a on mowi ze chce mnie dla siebie miec...to nie normalne

Gość gość
To raczej on nie wie czego chce. Jak pies ogrodnika.

Gość gość
Proponuje maść jest taka uniwersalna.

Gość gość
na bol d*py?:D

Gość gość
maść na ból d**y cudowna maść na problemy całego świata! gwarantowany efekt od pierwszego użycia :)))))) tubka jest zgrzana napełniona powietrzem. gratis! roztoczańskie powietrze :) przed użyciem zapoznaj się ze słowem ironia lub skontaktuj się z psychiatrą lub farmaceutą produkt niewłaściwie stosowany może zagrażać twojemu zdrowiu lub życiu :)

Gość gość
Ja polecam nasmarowac palec w pieprzy kajen i wsadzić sobie w dupsko. Odlot gwarantowany. Tanio.