Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest nieatrakcyjne w wyglądzie kobiet?

Polecane posty

Gość gość
nieatrakcyjne u kobiet: pol kilo zaprawy na gebie, opona, zwiotczale przedramiona, chocby odrobina celilute, kazdy nawet najmniejszy rozstep, pomaranczowosc po solarach, tipsy(ogolnie tandeciarstwo), ksztalt twarzy inny niz serduszkowy, odrosty, krzywe rece lub nogi, krzaczaste brwi, male, rozbiegane, wscibskie oczka

Gość gość
Kosciami. Skończ już z tą bardzo słabą ironia i naucz się dystansu. Dzizas co za fladra.

Gość gość
Kolejne kiepskie cechy facetow , śmierdzące skarpeciska , owlosiony ryj jak małpa , albo takie czarne kropki po goleniu aż się rzygac chce , włosy na przedramionach jak jakiś orangutan albo inną małpa chita, brzydki nochal z garbem a broń boze nawet lekko zakrzywiony do dolu wielkie usiska

Gość gość
Żabko ,która piszesz o tym czego nie lubisz u facetów- wyluzuj!!! Może znajdziesz księcia ,który cię pocałuje i przemieni w uroczą księżniczkę. Spójrz przy okazji do lusterka.Może nie pęknie?

Gość gość
u kobiet? wiele: Anemiczna cera Pieprzyki Kosciste lub serdelkowate paluchy Wielkie dupska Celulit Rozstepy Obwisle cycki Nochale - niczym u baby jagi Kudly na nogach lub pod pachami Jesli nie umie sie jakas usmiechac, to niech nie wyczynia cudow z twarza np. suszac zeby jakby wlasnie noworodka zezarla.

Gość gość
Kolejne obrzydliwe cechy facetow, owlosiona doopa, włosy wystające z doopska , ciemny o***t , ciemny fallus, brązowe jaja jak u starego dziada, przetluszczona morda , krosty na doopie i plecach

Gość gość
Pomylilas tematy idiotko bo tu się wymienia cechy kobiet a nie mężczyzn. Zażyj lekarstwa bo chyba pomjnelas wieczorną dawkę.

Gość gość
Kolejne obrzydliwe cechy facetów, lopatowate lapska, albo gejowskie mini rączki , wlosy na palcach u rąk bleeeeeee , poruszanie się jak małpa , garb , chodznie jak gej albo wręcz przeciwnie , rozstawienie nóg szeroko jakby tam był murzysnki pyton

Gość gość
Żyje w wolnym kraju komuchowski smieciu i nie będziesz mi mówił co mogę pisać a co nie , facet to też obrzydliwa kreatura , nie będziesz psycholu kobiet wpedzal w komeplsy skoro sam wyglądasz tak ze normalną kobietą by się brzydzila na ciebie narzygac

Gość gość
Kiełbasa w akcji. Lecz swoje schizy ma fejsie albo coś w tym stylu zamiast zasmiecac tym gownem normalne tematy. Amebo.

Gość gość
Tak samo ty nie będziesz pisać co kto może pisać a co nie o wyglądzie kobiet bo my też żyjemy w demokratycznym kraju golic ścisłości i logiki. Które oczywiście są ci obce.

Gość gość
Kolejne obrzydliwe cechy bab: Grzyb na pazurach. TEGO LAKIEROWAC SIE NIE POWINNO, DO DERMATOLOGA!! Piersi - jesli nie masz przynajmniej 75f albo zaczynaja zwisac - nie udawaj czlowieka, to szpetne. Wystajace wargi sromowe - utnij to, bo wyglada jakbys wyglodnialego bernardyna miedzy nogami nosila. Nadwaga - kiedy idziesz i cala twoja sylwetka drga to jest to ODPYCHAJACE. Pozatym nawet na sekunde zawieszajac wzrok, przypadkiem, chocby po to zeby zobaczyc jak cos takiego mozna bezpiecznie minac - mozna dostac oczoplasu. Z drugiej strony jak wazysz 30 kilo maja 1.60... nawet wilki na takie kosci by sie nie polasily. Nic tylko siasc i wyc do ksiezyca. Smierdzaca wagina - to ze sama nie czujesz nie znaczy, ze inni zmyslu wechu nie maja. Ponoc niektore przypadki od grzybow czy innych wynalazkow, wiec niektore po prostu trzeba LECZYC.

Gość gość
A ja mam wargi sromowe do kolan i co mi zrobisz ? Goffno, bo nawet moje obwisle wargi sromowe by nie chciały się przykleić do takiego jeczacego nieudacznika

Gość gość
Moje są do kostek i co? Zazdro? I smierdze jak kuter rybacki a chętnych nie brakuje na połów

Gość gość
Ja mam krzywy nos , naczynkowa skórę całą w pajaczkach , grube giry, mały sflaczaly biust a i tak mam nie jednego amatora, wy waligruchy bez honoru i godności człowieka

Gość gość
ta zakompleksiona grazyna musi byc bardzo samotna, ze usiluje w tak zalosny sposob, poprzez wulgarny jezyk i tandetne odzywki zwrocic na siebie uwage. gdyby jeszcze zachowywala sie jak czlowiek, to moze komus zrobiloby sie zal, ale tak... bardzo nieatrakcyjne zachowanie, coraz czesciej wystepujace u kobiet - jezyk jak z rynsztoka i myslenie rodem ze sredniowiecza. zaobserwowac mozna na wielu przykladach u jednej osobniczki w tym temacie. zupelnie jakby ten konkretny przypadek dodatkowo dostal mentalnego odpowiednika biegunki.

Gość gość
1:05 boże ale ty jesteś nudny , ale ty bredzisz bez sensu , próbujesz być ynteligjentny na siłę a połowę wyrazów których używasz jest w złym kontekście zastosowane , wypij meliske i wytrzyj burzyny z pyska

Gość szry
dzieciakom zaczely sie wakacje, wiec nawet nie mozna w spokoju poobserwowac ciekawych tematow, zaraz sie jakas gimbaza zjawi i wywali syf jaki sie pod czaszka rodzi. przykre, z utesknieniem czekam na wrzesien.

Gość groteska na tym forum
Aha, pozdrawiam twój komentarz i pozwolę sobie odpowiedz na odpowiedz Szanownego Pana - chciałabym Cię wyrwać z Mentalnej Krainy Czarów w jakiej niewątpliwie jesteś - 90 % dziewczyn ma cellulit, więc powodzenia w szukaniu partnerki życiowej, ALE WYŁĄCZNIE WŚRÓD MODELEK, predyspozycja do cellulita jest nabywana GENTYCZNIE, wiec mało co jest się w stanie w tej kwestii zaradzić, to bym nie mogła nawet zjeść w ciagu miesiąca ANI JEDENGO fastfooda, żeby nie mieć tego syfu, przykro mi, ale ktoś Ciebie musiał w końcu obudzić ze snu... JESTEM SZCZUPŁA I MAM CELLULIT I CO Z TEGO? Nie trzeba być gruby, żeby się go nabawić a jest nim cellulit wodny, nie tluszczowy. ALNOWIEM TKANKA TŁUSZCZOWA JEST POTRZEBNA KOBIET ZANIM URODZĄ DZIECKO JAKO WYŚCIÓŁKA I OCHRONA DLA MAŁEGO W BRZUCHU MATKI, ALE O TYM KUR** NIE SŁYSZAŁEŚ?

Gość kontynuacja groteski
aż chciałoby się przejechać walcem po waszych ekhem...zwojach mozgowy... bo cos tu szwankuje ewidentnie niektórym.

Gość gość
Kochanie to co napisałas jest prawda. Święta wręcz. Też mam cellulit ale to nie jest i nigdy nie nie będzie atrakcyjne. Spójrz jeszcze raz na temat, odetchnij głęboko i wyluzuj. Czy wy naprawdę jesteście aż tak głupie i tępe że musicie zaraz się zachowywać w sposób taki jak prezentujecie? Przecież nikt was nie wyzywa po nazwisku. Ja naprawdę się zastanawiam czy z wami wszytko w porządku i sądzę że nie. Temat dotyczy niepożądanych cech u kobiet wiec każdy się normalnie wypowiadał dopóki nie przyszła jakaś kretynka z piana na pysku bo wzięła to wszystko personalnie. Czy jako bardzo nieidealna kobieta nie mam już prawa wypowiedzieć się na temat wad u innych? Śmieszne. Nawet bardzo.

Gość gość
Co sie tak pieklisz, autor to sfrustrowany Janusz ze stuleja, kogo obchodzi zdanie takiego buraka , najgorzej jak takie zero zaczyna Sie mieć za wyrocznie

Gość gość
Zacznijmy od tego że trzeba być zerem umysłowym żeby założyć taki temat i jeszcze to nakrecac, wątpię żeby to facet pisał , prędzej jakąś debilka, już nie mówiąc o tym ze facetowi nie chciało by się pisać takich kilometrowych wypowiedzi naszpikowanych chamstwem

Gość gość
Temat jak temat. Często są tematy o pożądanych cechach czy to kobiet czy mężczyzn to może być i o niepożądanych. Ktoś kto widzi w tym jakieś chamstwo i ataki na własną osobę bądź urodę ma ze sobą poważny problem. Pienic się zaczęła jakaś idiotka i tyle. Żal mi was.

Gość gość
A największą debilka jest założycielka tego tematu wulgarna menda, która ubliza każdemu ktto nie chce się wciągnąć w tą prowokację , i nie nazywaj obcych kobiet " kochana" bo niczyja koleżanka mi jesteś

Gość gość
Tylko ze kochana napisałam ja a nie jestem autorką. A ty z kolei w rzeczy samej moja koleżanka zostać byś nie mogła bo zadaje się jedynie z inteligentymi kobietami a do takich niestety nie należysz. Co ja będę kryć.

Gość gość
1:21 przestań już udawać faceta bo ja też zauważyłam że facetem na pewno nie jesteś , zalozylas ten temat i się pienisz jak psycholka bo ktoś śmiał sobie zazartowac, oddaj się na leczenie w psychiatryku

Gość gość
A ja nie będę kryć że masz interpuncje gorsza od 5 letniego dziecka , przecinek mówi ci to coś ? Ty chyba jesteś inteligentna inaczej.

Gość gość
01:12 celulit - mimo zapotrzebowania genetyki - nie stanie sie czyms atrakcyjnym. nie wazne ile bedziesz zamawiac rzeczywistosc, ile bedziesz robic badan, sond, wywiadow. generalnie na genetyke malo mozna poradzic. wzrost, kolor oczu, rysy twarzy, tendencje organizmu do... nazwijmy to - odstepstw od normy. co nie zmienia faktu, ze to co nieatrakcyjne pozostanie nieatrakcyjne. nie umiesz sie odniesc do pytania postawionego bez wytykania palcem, bez podawania konkretnego przykladu, nie odbierajac go jako osobisty atak na TWOJA wlasna osobe? niestety, najwyrazniej nie doroslas jeszcze do dyskusji, wiec badz mila i dobrze wychowana i sie NIE UDZIELAJ TAM GDZIE CIE NIKT PO IMIENIU I NAZWISKU NIE ATAKUJE. albo udzielaj sie, ale zostawiajac z boku swoje kompleksy i niepotrzebna nikomu agresje - czyli dorosnij.

Gość gość
Dlatego też jako znawczyni interpunkcji nie postawiła przecinka przed że... A ja i owszem znam zasady interpunkcji ale mam... zasadę że tutaj ich nie stosuje. Dla ciebie wyjątku czynić nie zamierzam. I nie pruj się tak bo cię zamkną tam gdzie powinni.