Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kierownik44

Żona chce rozwód.

Polecane posty

Gość Kierownik44

Jesteśmy ze sobą od 6 lat od ponad Roku jesteśmy małżeństwem, pracowałem w DE zarabiałem bardzo dobrze żona kazała mi zjechać bo jak nie to rozwód. Zjechałem wróciłem, pracowałem w PL stwierdziła że to za mało, dalej jeździłem busem po EU znów nakazała mi powrót zaszła w ciążę, wróciłem znalazłem fajna pracę w zawodzie po roku znów mi wytyka że za mało.... Może faktycznie mało zarabialem bo 1530 na stanowisku kierownika to słabo... bo zwykły człowiek w PL nie zarobi tak jak w DE. Zwolniłem się i robię prawo jazdy na ciężarowe nie wiem co będzie dalej pieniądze są potrzebne ale rodzina jest najważniejsza.

Gość gość
Ale zwykły człowiek w pl zarobi więcej niż 1500.

Gość gość
Baby to szmaty. Trzymam kciuki

Gość gość
Ciągle jest jej coś nie tak , marudna kobieta z problemami, i jeszcze nadskakujesz jej we wszystkim to twój blad , bo będziesz tak całe życie . Idź i sam złóż rozwód . Zobaczysz sama zacznie ci nadskakiwać oczywiście będzie to dla niej szok , ale po tem ochlonie i może zmieni stosunek .inaczej chłopie stracony jesteś .

Gość gość
1500 kierownik? To gdzie ty pracujesz, na Ukrainie? Kasjerki w Biedrze lepiej zarabiają.

Gość gość
a uwazasz ze 1500 to duzo? za co Ty chcesz utrzymac rodzine? malo obrotny jestes bo ukrainki na sprzataniu duzo wiecej wyciagaja.Wcale jej sie nie dziwie

Gość Olo

To trolisko. Jezdze busem za 1500. Taaa, chyba do piwnicy. A luddzie sie nakrecaja. 

Dnia 17.07.2018 o 01:26, Gość Kierownik44 napisał:

Jesteśmy ze sobą od 6 lat od ponad Roku jesteśmy małżeństwem, pracowałem w DE zarabiałem bardzo dobrze żona kazała mi zjechać bo jak nie to rozwód. Zjechałem wróciłem, pracowałem w PL stwierdziła że to za mało, dalej jeździłem busem po EU znów nakazała mi powrót zaszła w ciążę, wróciłem znalazłem fajna pracę w zawodzie po roku znów mi wytyka że za mało.... Może faktycznie mało zarabialem bo 1530 na stanowisku kierownika to słabo... bo zwykły człowiek w PL nie zarobi tak jak w DE. Zwolniłem się i robię prawo jazdy na ciężarowe nie wiem co będzie dalej pieniądze są potrzebne ale rodzina jest najważniejsza.

Na uj Ci taka żona pantoflu?
Nie mogła ruszyć ciężkiej dupy do Niemiec?

Kto i po co odgrzebuje takie stare topiki ?