Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoże mi ktoś w interpretacji snu???

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) dzisiaj w nocy śnił mi się dziwny sen i nie wiem jak mam go interpretować. Szukałam informacji na internecie, ale nic konkretnego nie znalazłam. Śniło mi się, że mam dziewczynę (pomimo, że w rzeczywistości jestem sama, do tego hetero) Na zajęciach poznałam mężczyznę, dotykał on mojej dłoni, podrywał i chciał ze mną umówić. Nie wiedziałam jak odmówić, ostatecznie zaczęliśmy iść w stronę miasta. Nagle znaleźliśmy się w sadzie z drzewa, a za bramą pojawiła się puma. Była agresywna, a ten mężczyzna strasznie się jej bał, gdy wskoczyła do sadu, przeszliśmy na drugą stronę. Nagle pojawiła się druga puma i zaczęły ze sobą walczyć jedna była czarna, druga jasna, brązowa. Ostatecznie obie chciały nas zabić, zaczęliśmy uciekać, ale biegłam za wolno, mężczyzna był daleko przede mną, a mnie zaatakowały pumy. W którymś momencie sama stałam się pumą i powiedział, że biegniemy za nim. Stałam się przywódcą tego stada. Dodam, że od początku nie czułam ogromnego strachu. Nastała noc, ja byłam już człowiekiem i wzięłam na ręce karła. Tyle z mojego snu pamiętam. Umie ktoś to zinterpretować? Mam złe przeczucia, a trochę w moim życiu się ostatnio zmieniło.

Gość gość
Powiedziałam że biegniemy za nim * Przepraszam pisze na telefonie i mi poprawia słowa

Gość Dr prof Sigmund Shlomo Freud
A jak wygladal teoj wczorajszy dzien od rana do nocy?

Sen jest kompromisem miedzy id, a superego. I nie ma gotowych interpretacji w internecie, bo kazdy sen jest indywidualny i trzeba go samemu interpretowac. Podejrzewam, ze brama i drzewa sumbolizowala k****a. :P

Gość gość
Po prostu postaw się na miejscu postaci ze snu i niech każda opowie co czuje i o co jej chodzi to jest freudowska metoda interpretacji snów u mnie się sprawdza

Gość gość
10:06 to nie jest Freudowska metoda interpretacji snow. Freud twierdzil, ze kazdy sen zawiera w sobie czesci z dnia poprzedniego, bo cos sie w tym dniu musialo wydarzyc, co zostalo szybko stlumione i zepchniete do nieswiadomosci, ale pojawilo sie we snie mocno ocenzurowane przez superego.

Mialem kiedys pacjentke, ktora byla na spotkaniu z kolezanka i dostala smsa od siostry, ze jej facet sie jej oswiadczyl. Przysnilo jej sie, ze byla na kawie z ta kolezanka i nagle znalazly sie w lozku i zaczely uprawiac seks. Interpretacja byla taka, ze jej przyszly szwagier tez sie jej podobal i poczula sie zazdrosnie gdy dowiedziala sie, ze jej siostra za niego wyjdzie. We snie nastapilo przemieszczenie uczuc z faceta na kolezanke i tyle. A i nie ma kobiet heteroseksualnych - wiekszosc jest bi (tylko to wypiera), maly procent aseksualna i maly proxent jest lesbami.

Gość gość
To o ciebie walczyły te pumy , a ta czarna puma to ktoś kto ciebie zna z widzenia , być może niedaleko mieszka i jest niebezpieczny dla ciebie . Jest niewysokiego wzrostu a na końcu snu to okazał się ten karzeł . A czy znasz modlitwę: Aniele z nieba stróżu mój ty zawsze przy mnie bądź i na jawie i we śnie przybywaj z pomocą .. Po takiej modlitwie przed snem , już ci nic nie grozi .

Gość gość
Mój wczorajszy dzień wyglądał raczej normalnie. Obudziłam się, poszłam do pracy, o 17 wyszłam do domu, a około 20 wyszłam z znajomą na wino, rozmawiałyśmy o facecie, który mi się spodobał i o tym, że ostatnio Za często chodzimy do klubów i na różne imprezy. Jakieś dwa tygodnie temu poszłyśmy na festyn, na którym mocno przesadziłam z alkoholem i mam kaca moralnego

Gość gość
to ze za mało sie modlisz i zło sie czai by cie pozrec i cie dopada i staje sie jednym z nich demonem

Gość gość
Gość Myślę, że to jest już zdeczka przesada.

Gość gość
Znam wiele osób, które mogłyby mi w jakiś sposób zaszkodzić, albo chociaż nie życzą mi najlepiej. Ludzie teraz na ogół są podli i lubią dążyć po trupach do celu. A ja w życiu już trochę osiągnęłam, do tego bywam zbyt bezpośrednia, zazwyczaj mówię, jak dziecko to co myślę, nie myśląc nad konsekwencjami swoich słów, przez co ludzie mogą mnie uważać za chamską i jednym słowem wredną ździre. Nie wiem tylko, czy nie za bardzo przeżywam całej sytuacji. Może to tylko zwykły sen i nie znaczył nic?

Gość gość
Ogólnie sen z dobrym przekazem karzeł- masz do czynienia z niewłaściwymi ludźmi uciekać - uda ci się ominąć jakieś przeszkody losowe kot -przydałoby ci się więcej miękkości w stosunkach z ludźmi czarny kot- wyjątkowe szczęście sad-w tym miesiącu będzie ci sprzyjać szczęście mężczyzna-czekają cię miłe chwile biec- trwała pomyślnośc w życiu prywatnym

Gość gość
Gość Trochę mnie pocieszyłeś/aś. Ostatnio dużo w moim życiu jest rozczarowań, niewłaściwych relacji, w które sama się pcham i na ogół jakoś ostatnio wszystkie próby polepszenia jakości mojej marnej egzystencji i jakiegoś ustabilizowania w życiu kończą się szybciej, niż się zaczęły. Depresji nie mam. Większych problemów raczej też nie, bo patrząc na problemy innych moje własne to nic. Ale gdzieś tam głęboko odczuwam pustkę i przytłacza mnie to życie. Może to czas żeby wreszcie coś zmienić. Z jednej strony myślę o przeprowadzce, zmianie środowiska, a z drugiej strony zastanawiam się,czy naprawdę tego chce? Może lepiej jest, tam jak jest.

Gość gość
sen to podgląd tego co robimy w świecie równoległym , a światów takich jest 3 . W każdym z nich żyjemy , pracujemy , chodzimy do szkoły , itd . Ale tam panują trochę inne prawa fizyki .