Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja If

Anioły i Demony

Polecane posty

Gość To ja If

– W poniedziałek, 23 lipca, sędzia Małgorzata Gersdorf powinna być w pracy - poinformował rzecznik Sądu Najwyższego, Michał Laskowski. Pytanie w jakiej, skoro jest w stanie spoczynku? Rzecznik wyjaśnił, do czwartku włącznie prof. Gersdorf korzysta z urlopu, natomiast w piątek wygłosi w Karlsruhe referat na temat rządów prawa i spotka się z mediami. Chodzi o to, by "Wyborcza" i TVN mogły cytować "oburzone" niemieckie gazety?

Gość gość
Nie wystarczyło im podpalanie samochodów, wybijanie witryn sklepowych, rabowanie towarów czy wyrywanie płytek chodnikowych. Francuscy "kibice" postanowili rozprawić się również z... flagą ich kraju. Bezczeszczenie symbolu narodowego było po wygranej w Mundialu na porządku dziennym.

Gość gość
W sprawie Mariusza Kamińskiego nie powinien się wypowiadać Trybunał Konstytucyjny, a prezydent Andrzej Duda nie powinien go ułaskawiać - ocenił dzisiaj lider PO Grzegorz Schetyna. To nie koniec, państwo prawa wróci - zapowiedział.

Gość otulona_snem
chyba nie ma drugiego takiego kraju na swiecie, w ktorym sedziowie i inne plugawe kodziarstwo lataloby po innych panstwach i donosilo na swoja ojczyzne, ja rozumiem ze sie pis nie podoba, rozumiem ze ludzie moga byc wkurzeni, ale latac i donosic? wolne zarty :o dno, dno i jeszcze raz dno, ale tak to sie konczy niestety brak rozliczen i ta cholerna mazowiecka gruba kreska, za mord ich trzeba bylo wziac ostro 89r a nie sie z tym talatastwem ukladac tfu