Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodzic dziecko przed 27 rokiem zycia to patologia

Polecane posty

Gość gość

a przed 25 to powinno byc karalne

Gość gość
haha, dobre! :) Ja urodzilam majac 25 lat 10 miesiecy. maz mial wtedy 26 lat 8 miesiecy :P obecnie mamy 8 letnie dziecko, ja zarabiam na reke na miesiac 3600 pln a maz ponad 5 tysiecy na reke. sa to tzw "dobre" prace. ale patologia z nas ... pozdrawiam z Wroclawia :)

Gość gość
No i widac ze patola skoro musialas sie pochwalic zarobkami :D Ktore do fantastyznych nie naleza. Moja ciotka w Niemczech tylki podciera starym Niemcom za 5000 zł na reke :)

Gość gość
Moja ciotka w Niemczech tylki podciera starym Niemcom za 5000 zł na reke usmiech.gif // a brat mojego meza jest Java Developerem w UK I zarabia miesiecznie uwaga - podam w zlotowkach skoro tak to lubisz - 16,530 zlotych na miesiac do reki

Gość gość
Najlepiej urodzić po pięćdziesiątce

Gość gość
Tylko ze moja ciotka nie wydaje ani grosza jak tam jest :) Siedzi tam dwa miesiace, zarabia 5000zl za miesiac do tego wyzywienie i zakwaterowanie :) Potem na 2 miesiace do Polski i zyje sobie jak paczek w masle.

Gość gość
ty ją widzisz w Polsce a powinnas jeszcze zobaczyć przy pracy. 24 godziny na dobę bez życia prywatnego, wolnych sobót i niedziel zapewne tez. Jest czego zazdrościć?

Gość gość
Czas wolny też ma. Bo w niektóre dni corka zajmuje się babką a ona ma dzien wolny :) I jeszcze jezdzi sobie na wycieczki ktore babka sponsoruje :D

Gość gość
Autorka się nudzi. Jest starą zdewociałą panną i stąd ten problem.