Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podniecajcie sie. Amstaf i dziecko to nic slodkiego.

Polecane posty

Gość gość

Wrecz przerazajace. Co wy macie we lbach. Bebny ?

Gość gość
Łolaboga, nie zasrajcie się. Psy są dla mądrych ludzi, więc logiczne, że tacy ludzie jak wy ich nie mają. Mam trzy psy (Biały Owczarek Szwajcarski, Labrador, Berneńczyk) i dwoje dzieci. Tyle miłości i ciepła, ach, trochę wam współczuję, że tego nie zaznacie. Ale cóż, po prostu na to nie zasługujecie.

Gość gość
Czy twój owczarek szwajcarski jest bardzo "szczekliwy". Moja suczka jest bardzo pyskata i głośna. Ostatnio przyjechali znajomi ze swoim psem i nie dało się porozmawiać, tak ujadała na ich psa. Zastanawiam się czy da się to jakoś przepracować, czy się przyzwyczaić. A tak poza tym też uważam, że psy są super tylko właściciele nie zawsze.

Gość gość
Nie, ale to pewnie dlatego, że uczyła się od labka, który w ogóle nie zabiera głosu. Szczekał tylko raz, jak jego właściciel umarł :( wzywał pomoc, biedaczek. Ale niestety, było za późno. Był naszym pierwszym psem, bos doszedł później, więc niejako małpowal od dorosłwgo zachowania.

Gość gość
gość dziś Taka inteligentna, a nie wie, że każda rasa różni się od siebie charakterem. Autorowi tematu nie chodziło ogólnie o psy, ale o konkretną rasę. Babci dla umilenia czasu kupisz małego psiaka, któremu wystarczy kilkakrotna przebieżka po ogrodzie, czy husky, który potrzebuje kilkukilometrowego szybkiego spaceru? To pies i to pies.

Gość gość
Amstaf czy pit bull, terrier to nie jest pies dla dzieci dla dzieci są inne rasy jest masa innych ras.

Gość gość
A tak wlasciwie w jakim celu ktos kupuje takiego psa jak owczarek, pitbull, amastaff do mieszkania. Zeby chronil ? Jeszcze w tej jednej klicie trzyma psy i dzieci. Moja znajoma ma 5ro dzieci i wziela owczarka niemieckiego. Jak sie do niej wchodzi to az mdli od zapachu i wszedzie siersciuchy pelno. Nic ciekawego.

Gość gość
Łolaboga, nie zasrajcie się. Psy są dla mądrych ludzi, więc logiczne, że tacy ludzie jak wy ich nie mają xxx I nielogiczne, ze ty je masz. W ogóle nielogiczna ta twoja wypowiedz.

Gość gość
Psy są dla ludzi, którzy lubią życ w smrodzie i brudzie. Pies lize sie po jajach i wącha tyłki na spacerach obcym psom. Juz sam ten fakt świadczy o wielkiej mądrości ich włascicieli. Mało który sprząta gooofienka po swoich milusińskich, co widac zwłaszcza zimową porą w czasie odwilzy. Na chodnikach pełno psich odchodów. I tak własnie mądrzy ludzie wyhowują swoje zwierzaki. Bo psy sa dla mądrych ludzi, hahahha

Gość gość
Z tymi gownami to fakt. Mordę takim wysmarowac.

Gość gość
gość dziś ,,Łolaboga, nie zasrajcie się. Psy są dla mądrych ludzi, więc logiczne, że tacy ludzie jak wy ich nie mają. Mam trzy psy (Biały Owczarek Szwajcarski, Labrador, Berneńczyk) i dwoje dzieci. Tyle miłości i ciepła, ach, trochę wam współczuję, że tego nie zaznacie. Ale cóż, po prostu na to nie zasługujecie." Współczuć to ja mogę Tobie. Nie dostajesz od ludzi miłości i ciepła, ze potrzebne Ci do tego trzy ogromne psy? Uważasz, ze ludzie, którzy nie mają psów pozbawieni są miłości i ciepła? Eh, faktycznie zaszczyt Cie kopnął, ze trzy burki merdają do Ciebie ogonem jak rzucisz im gnata. Nie kazdy na to zasługuje.

Gość gość
To prawda. Widocznie same brudasy maja psy, bo gowno, gowno goni na trawnikach i chodnikach. Przy bloku nigdzie wyjsc, bo wszedzie schaja. W czarnym nie chodza, bo wszedzie siersciucha. Ja nie znosze psa zapachu.