Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkerastase 508u89

zwiazek z rozwodnikiem wysokie alimenty

Polecane posty

Gość gośćkerastase 508u89

czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa z alimentami jesli moj facet nie pracuje i nie ma dochodow natomiast ma zasadzone bardzo wysokie alimenty ???? w krajach UE nalicza sie od dochodow i jesli sie nie zarabia lub ma jakies smieszne oficjalne dochody to jest np £7 na mc , jestem ciekawa jak to wyglada bo nie zamierzam placic i byc obciazona placeniem na jakas obca babe i jej dzieci tylko przez to ze zwiazalam sie z jej bylym mezem ...

Gość gość
Przykre. Postaw się na miejscu tej matki. Dlaczego chcesz odebrać jej alimenty? Dziecko jest ich, a nie tylko jej, ojciec też powinien brać udział w kosztach wychowania dziecka. Twój facet pracuje na czarno i nie ma 'oficjalnych' dochodów, więc już oszukuje państwo, chcesz jeszcze do tego dołożyć oszukiwanie jego własnego dziecka? Tak jak już pisałam - przykre.

Gość gośćkerastase89u98
jestem na miejscu tej cholernej matki bo tez mam dzieci do utrzymania i nie napisalam ze on pracuje na czarno i jakiekolwiek panstwo czy swiat oszukuje . napisalam NIE PRACUJE..to chyba oznacza tylko jedno. nikomu nic nie odbieram poprostu nie zamierzam placic za cudze dzieci i baby a to dosc jasne stanowisko prawda??

Gość gość
Taaa, matka z dziećmi utrzymuje rozwodnika, który nie pracuje. Nie rozśmieszaj ludzi. Pracuje na czarno, to już ustaliliśmy. Wzięłaś faceta z dzieckiem, więc chyba byłaś świadoma, że płaci alimenty. Jeśli jeżeli jesteś matką, to powinnaś mieć współczucie dla tej kobiety i jej dziecka i nawet pilnować, żeby płacił alimenty w terminie.

Gość gość
I mniej złości, rozumiem, że odzywają się wyrzuty sumienia, że chcesz pozbawić dziecka alimentów, a to w sumie dobrze świadczy, bo Twoje serce jeszcze walczy z chciwością.

Gość gośćkerastase89u598
utrzymuje go bo stracil prace ale nie zamierzam utrzymywac jego bylej zony i 2 dzieci bo mam swoja rodzine i nie obchodza mnie oni w sensie finansowym.dlatego zadalam pytanie, mam prawo swoimi pieniedzmi rozporzadzac jak chce

Gość gość
To dobież sobie jeszcze kochanka alimenciarza i będziesz miała super, musi być dobry w te klocki że siedzisz z takim.

Gość gość
Nie masz obowiązku płacić na byłą żonę swojego partnera ale pamiętaj, że jeśli partner nie bedzie płacił to duże prawdopodobieństwo, że czeka go więzienie.

Gość gośćkerastase89u598
wiezienie...ale w Pl...najwazniejsze ze nikt odemnie za to nie bedzie bral , bo wystarczy ze jemu pomagam...a do debili powyzej...zwiazek to nie uklad na chwile kiedy jest dobrze, to odpowiedzialnosc za 2 osobe nawet gdy straci prace