Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię go pokochać

Polecane posty

Gość gość

Podobnie jak w temacie - nie potrafię i nie wyobrażam sobie pokochać chłopaka, z którym aktualnie się spotykam. Mamy podobne zainteresowania, świetnie się dogadujemy jak i jest również mężczyzną bardzo zadbanym, według opinii społeczeństwa przystojnym, lecz jednak coś w nim mnie od niego odpycha. Gdy mnie przytula nie czuję zupełnie nic, prócz lekkiego dyskomfortu, ponieważ nie wiem wtedy nawet jak miałabym się zachować. W moim stosunku do niego nie ma żadnej natury, instynktu. Wszyscy mówią, że powinnam spróbować, że nie w każdej relacji od samego początku pojawią się iskry, że wszystko stopniowo będzie się układać. Ale ja w to nie wierzę... Poza tym spotykamy się stosunkowo rzadko, bo jest on bardzo zajęty, chociaż wiem, że gdybym poprosiła to znalazłby dla mnie więcej czasu. Wiem, że bardzo mnie lubi i myśli o mnie poważnie, a ja... Nie czuję zupełnie nic i waham się czy spróbować zaangażować się w tą relację czy zwyczajnie odpuścić.

Gość gość
Daj sobie z nim spokój. Nic z tego nie będzie.Szkoda chłopaka.Niepotrzebnie robisz mu nadzieję.