Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmigotka

ale historia mówię wam

Polecane posty

Gość gośćmigotka

okazało się że sąsiad zabił się, bo był opętany nienawiścią. Chodził po ulicach i darł się : kobiety to k***y!!! nie ma dziewic, no i tak się zmęczył tym darciem, że chciał sobie wreszcie wiecznie odpocząć, zabił się idiota, bo brzydki był i rękę sobie uszkodził nahalną masturbacją. Z dobrego źródła wiem, że fantazjował też o swojej matce, podczas masturbacji.

Gość gośćmigotka
czarny humor, ale to wcale nie znaczy, że jestem rasistką, nie posądzaj mnie o rasizm. Ja kocham murzynów, sypiam z nimi za darmo

Gość gość
były w tej bajce dinozaury?

Gość gość
tak, dinozaury wiginęły, teraz czas na nas. Tzn. nie walnie o Ziemię wielka kometa. Faceci odgryzą sobie penisy

Gość gość
a kobiety zatkają sobie pochwy wielkim tamponem. Jedyne co będzie nas otaczać to miłość i brak pożądania. Będziemy żyć tak jak sam Bóg przykazał

Gość gość
okazało się że sąsiad zabił się, bo był opętany nienawiścią. Chodził po ulicach i darł się : kobiety to k***y!!! nie ma dziewic, no i tak się zmęczył tym darciem, że chciał sobie wreszcie wiecznie odpocząć, zabił się idiota, bo brzydki był i rękę sobie uszkodził nahalną masturbacją. Z dobrego źródła wiem, że fantazjował też o swojej matce, podczas masturbacji. x Zupełnie jakbym czytała o pewnym poyebie z tego forum.

Gość gość
Żeby się zabić o kobiety wstyd