Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pomóc kotkowi?

Polecane posty

Gość gość
Ja ciebie kobieto nie rozumiem. Zwierzę to tak samo żywa istota jak człowiek, tak samo czuje i tak samo je boli. Do tego pewnie się boi. Jakbym spotkała ranne zwierzę to bym mu tak samo pomogła jakb spotkała rannego człowieka. W tym wypadku prosiłabym kogo się da o podwozke do weterynarza, u weta o pomoc kotu na kredyt i zapłaciła później. Albo wg bym go zostawiła jako bezdomniaka. Lepiej zostawić u weta lub fundacji niż nie zrobić nic i pozwolic zwierzęciu cierpieć. To jest straszne jaka znieczulica jest obecnie

Gość gość
erotomanie jak już coś. Nie pomagaj kotkowi, jak Bóg będzie chciał, żeby żył, to będzie żył, nie musisz nic robić

Boże.. lecznica, schroniska, zwykła przychodnia, od sąsiadów pożyczyć, ktokolwiek... mam nadzieję, że ten temat to tylko prowo tego mojego hejtera od kotów.

Gość gość
To nie jest prowo... BOZE. Ktos tu ciągle robi sobie ze mnie jaja i pisze jakies durne odpowiedzi, ze niby to ja. Naprawdę mam problem i nie wiedzialam co zrobic z kotkiem

Gość gość
Zafundujmy dziewczynie wizytę u weterynarza !!!!!!!!

Gość gość
21:56 Ferdek Kiepski mówi: erosoman a nie erotoman

Gość gość
Ludzie jebnijcie sie w te puste łby, az mi sie płakać chce jak wszyscy tu po mnie cisna, nie wiedzialam co mam zrobic wiec postanowilam napisac tutaj. Moze gdybym byla pelnoletnka, gdybym zarabiala to na pewno zabralabym kicię do weterynarza, ale mojej rodziny nie przekonam, także wypierdalajcie ode mnie

Gość gość
Autorko teraz piszę serio. Zakładam zaraz nowego chwilowego maila którego Ci tutaj podam, Ty wyślesz mi zdjęcie tego kotka z karteczką z tym moim mailem, jeśli zobaczę że kotek faktycznie ma złamane nóżki i coś z nim nietak, to podasz mi nr Twojego konta bankowego, a ja expresem przeleję Ci potrzebne pieniądze na to abyś mogła pojechać z nim do weterynarza i aby kotek nie cierpiał, na ewentualne leki również dam. Zgadzasz się na to? Przelew zrobię expresem , będziesz miała kasę od razu. Mam nadzieję, że będziesz na tyle mądra że danych moich tutaj nie wrzucisz. CHCĘ POMÓC!!!

Gość gość
czemu masz się leczyć bo jesteś pierdolnięta a jak cie nie stac na zwierzaka i zeby mu pomóc to trza było nie mieć zwierzaka napisałas ze nie jest domowy a za chwilę piszesz ze moja koteczka

Gość gość
Opcja 1. Szukasz kogokolwiek kto cię zawiedzie do weta. Opcja 2 Http://www.toz.pl/oddzialy.html Znajdź oddział najbliżej siebie, Zadzwoń do nich, powiedz że znalazłaś kota w takim stanie nie masz kasy na leczenie ani pojazdu, niech przyjadą o go zabiorą na leczenie.

Gość gośćmoniska
21:58, jesteś bardzo niekulturalnym osobnikiem rodzaju ludzkiego

Gość gość
laska pusty łeb to ty masz dałas wyraz temu w tym poscie nie mam nie stac mnie niepełnoletnia jestem to po huj piszesz moja koteczka gdybyś była odpowiedzialna choc troche kot dawno bylby u weterynarza

Gość gość
AUTORKO TEMATU nigdy nie zabieraj kota do prezesa Kalksteina!

Gość gość
21:59 nie prześlę ci fotki koteczki bo ciebie nie znam i nie wiem czy nie jesteś zoofilem tak jak prezes Kalkstein

y, az mi sie płakać chce jak wszyscy tu po mnie cisna, x ojej jakaś Ty biedna to ze sobą do weterynarza idź:O

Gość gość
21:59, poza tym nie mogę przyjmować pieniędzy od obcych osób

Gość gość
Chciałam pomóc finansowo kotkowi a nie Tobie, ale Ty faktycznie jesteś pusta! Żal mi tego kotka, oddaj go komuś kto o niego zadba!!!

Gość gość
21:55 kobietą jeszcze nie jestem, dopiero jak skończe 18 lat to nią zostane

Gość gość
Dziękuję Ci za tą ofertę, właśnie wyslalam screena Twojej wiadomości do rodziców i napisalam że nawet osoba z internetu bardziej troszczy sie o kotka, dzieki czemu jutro jadę z kotką do weterynarza, dziekuje Ci :)

Gość gość
Daj rodzicom do łapy ustawę o ochronie zwierząt i uświadom że nieudzielenie pomocy rannemu zwierzęciu mim poprzedni odmowę leczenia jest znęcaniem się nad nim co podlega ustawie o ochronie zwierząt to grozą za to konsekwencje. Wybacz, masz głupich rodziców.

Gość gość
22:08 jak lubisz koty to sprzedam ci go za 2000 zł

gość dziś Dziękuję Ci za tą ofertę, właśnie wyslalam screena Twojej wiadomości do rodziców i napisalam że nawet osoba z internetu bardziej troszczy sie o kotka, dzieki czemu jutro jadę z kotką do weterynarza, dziekuje Ci x mam nadzieję, że to jest prawdziwy wpis.

Gość gość
Tak i juz wiem co robic, dziękuję wszystkich i życzę wszystkim spokojnej nocy, namaste

Gość gość
22:09, nie dziękuj mi; ja mam zobowiązania wobec twoich rodziców bo zabrali mnie z domu dziecka i wychowali jak swoje dziecko zanim jeszcze ty sie urodziłaś

Gość gość
22:12 ustawy uchwala żydowski sejm

Gość gość
22:19 nie są dobre bo są żydowskie a wszystko co jest żydowskie to jest g...

Gość gość
Autorko tematu obudź szybko swoją wychowawczynię w domu dziecka i powiedz jej że kotka cierpi. Niech coś poradzi.

Gość gość
dziś Ja również mam taką nadzieję, przesłałabym jej te pieniądze, bo serce mnie boli, że ten kotek cierpi, o ile jest to ogólnie prawdą. Mam nadzieję, że faktycznie pojedzie do weterynarza i kotek nie będzie cierpiał.

Gość gość
22:12 teraz nie moge skorzystać bo rodzice śpią i nie pojedziemy teraz do weterynarza

Gość gość
Spokojnie, jutro kotek jedzie do weterynarza. Tez mi sie nie podoba podejscie mojej rodizny co do zwierzat. Tak czy inaczej wszystko bedzie w porzadku :)