Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się wygadać, mam problem

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się co zrobić!! Od dłuższego czasu moja żona ma libido na poziomie 0 lub -1.. Jej podejście i zaangażowanie w życie seksualne jest znikome, wystarczy jej jak ja przelecę od czasu do czasu od tylu, najlepiej jak bym się uwinął jak najszybciej. Ja znów mogę się kochać kilka razy dziennie. Myślałem ze to rutyna w związku i zacząłem organizować różne zabawy, masaże, wyjazdy do spa itd. Ale to nic nie zmieniło podczas seksu leży jak kłoda i czeka a ja skończę.. Rozmowa nic nie daje, tylko słysze ze mam pretensje i może inna będzie mi dawała codziennie. Przejmuje się tym faktem bo nie wiem czy już seks ze mną jej się znudził czy ma kogoś na boku??? Myśli mnie zrzekają Jak to jest u Was w związkach i jak sobie z tym radzicie ??

Gość gość
Wiesz co ci powiem ! Jak czytam twoja wypowiedź to nasuwa mi się tylko depresja lub jakich kłopoty hormonalne u twojej żony . Po pierwsze to radzę ci z nią poważnie porozmawiać ale na spokojnie i bardzo spokojnie jej zaproponuj wizytę u psychologa lub lekarza rodzinnego

Gość gość
Już to sugerowałem, ale spotkało się to z hejtem i stwierdzeniem ze to chyba ja mam jakiś problem...

Gość gość
A ja proponuję szczere rozmowy o seksie,wieczorkiem lampka czerwonego winka,zapytaj co ją kreci,co chciałaby zmienić,kup dla niej piękna bieliznę erotyczną,uwierz mi szczere rozmowy o seksie,czynią cuda,wiem jestem kobietą.:-)

Gość gość
Ale to nie jest normalne u kobiety . Jak cię kocha to pójdzie do lekarza .

Gość gość
Powiedz jej,ze jesli tak będzie dalej będziesz zmuszony poszukać kobiety do seksu,może dotrze ta informacja do Twojej żony i poczuje zagrożenie.

Gość gość
Rozmawiamy z sobą, kupuje bieliznę, akcesoria, nie zapominam o kwiatkach i innych prezentach.. Rozmawiamy o swoich fantazjach ale jeśli chodzi o ich realizacje to już się domyślcie. Bieliznę po otrzymaniu założy ale później leży w szafie.. Zacząłem się bardziej angażować w życie domowe aby ja odciążyć ale mam wrażenie ze jest jeszcze gorzej... Jeśli chodzi o grożenie ze znajdę sobie kobietę do seksu nic nie daje, mówi mi to sobie znajdź ale jak by się dowiedziała to na 100% bierzemy rozwód !! Ja ją na prawdę kocham, jestem zafascynowany jej uroda, ciałem ale ...

Gość gość
Pewnie ma innego i ma cię w dupie

Gość gość
Tez się nad tym zastanawiam poważnie, musiała by się mocno konspirować bo przeglądam tel/fb/kompa itd. Zastanawiam czy się już nie znudziła po 15 latach związku!

Gość gość
Być może pozwala kogoś i jest nim zafascynowana.

Gość gość
Nic na to nie wskazuje, ale może tak być..

Gość gość
Skoro tak gada to ma na pewno skoro olewa

Gość gość
Może ktoś z Was miał podobna sytuacje domu, jak dobie z tym poradziliście?

Gość gość
Pogadaj z nią postaw sprawę jasno i tyle niech się określi

Gość gość
Za bardzo nadskakujesz, niech ona tez się postara, łaski Ci nie robi. Ona jest dużo atrakcyjniejsza od Ciebie?

Gość gość
Jeśli ma romans to pójdzie w zaparte, bez dowodu nic nie udowodnię, mamy dzieci niby zycie ustabilizowane wszystko się układa w dzień a w nocy nic się nie układa.

Gość gość
Ja tak mam. Nie chcę się seksu, bo nigdy nie dał mi tego, co daje (seks) mężowi. W sensie orgazmu i rozluźnienia.

Gość gość
Jesteś nudny w łóżku i pewnie to dla tego albo ona wychodzi z założenia że nic nie musi bo i tak nie odejdziesz

Gość gość
Oby dwoje jestesmy atrakcyjni, kwestia pewnie gustu. Ale jestem obleśnym zapuszczonym facetem, dbam o siebie, regularnie sport, higiena itd.

Gość gość
A ona się w Tobie od razu zakochała, czy musiałeś się nachodzić? Wcześniej było pożądanie? Kiedy się popsuło? Jak tłumaczy swoje zachowanie, dlaczego nie chce tego zmienić, pójść do lekarza itd.?

Gość gość
Na początku naszego związku to bym ogień, nie było rzeczy których nie próbowaliśmy w dwoje. 5 lat przed ślubem to odkrywaliśmy się i fascynowalismy sie sobą. Po urodzeniu dzieci nasze życie seksualne mocno się zmieniło, ale myślałem ze kobiety tak maja ze na pierwszym miejscu stawiają rodzicielstwo i jest to dla mnie zrozumiałe ale dzieci już są w starszym wieku a mamy więcej czasu dla siebie.. Tłumaczy się najczęściej zmęczeniem, ze nie mam takiego temperamentu jak mój lub ze jestem nie wyzyty.

Gość gość
Do lekarza nie chce pójść bo uważa to za problem ona jest z sexu zadowolona.

Gość gość
Zostaje rozwód albo męka z baba która nie potrzebuje seksu

Gość gość
Mam nadzieje ze to taki okres i uda mi się z nią dojść do porozumienia w tych tematach..

Gość gość
Powinna sobie zbadać tarczycę, po ciążach często jest z tym problem. Objawy to zmęczenie i spadek libido.

Gość gość
Ale ty jesteś naiwny człowieku

Gość gość
gość dziś Ale ty jesteś naiwny człowieku x Masz to samo w domu?

Gość gość
Może powiesz więcej czemu mnie uważasz za naiwnego??

Gość gość
Już nie nam bo nie warto być z kimś takim

Gość gość
Może powiesz cos więcej