Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia95

Jak to było u was z owulacja i testami ciążowymi?

Polecane posty

Gość Mia95

Ostatnia miesiączke miałam 22.05.18 (ogolnie mam nieregularne cykle). Po około 8-9 dniach (29.06.18) jak @ nadal nie bylo wykonałam test o czułości 25 mIU/ml i wyszedł negatywny więc myśl o ciąży poszła na dalszy plan. Gdy jednak po 23 dniach (13.07.18) @ nadal nie było wwykonałam kolejne dwa testy o czułości 25mIU/ml i te już dały wynik pozytywny. Okolo 3 dni później (16.07.18) wybrałam się do gina na potwierdzenie ciąży. Zmartwił ją fak, że pęcherzyk jest jest mały jak na czas od momentu ostatniej miesiączki. Poinformowałam ją o wykonanych testach i ten fakt ja uspokoił bo stwierdziła, że prawdopodobnie doszło do zapłodnienia później niż wskazuje na to OM i ciąża może być młodsza. Zaprosiła mnie na kolejna wizytę za około 10 dni aby sprawdzić jak wszystko się rozwija. Jak to było u was kochane? Była któraś w podobnej sytuacji. Ciągle zastanawiam się nad tym kiedy mogło dojść do owulacji.

Gość Mia95
Przepraszam za błędy w tekście

Gość gość
jak masz nieregularne cykle to nie wyliczysz dnia owulacji. najwazniejsze ze udalo siec zajsc w ciaze. zazdroszcze i zycze powodzenia :)