Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie wzięłabym faceta ktory był ze szmatą

Polecane posty

Gość sylwia s
4 godziny temu, Gość 0983yp napisał:

A ja bym nie mógł być z kobietą która się puszczała i dawała D. bez zobowiązań, która ma duży przebieg czyli 99% kobiet odpada.

masakra

serio ,fuj ,nie boisz sie jakiegoś syfa?nie dość że to niemoralne to jeszcze obrzydliwe.99%?to ja chyba z kosmosu jestem bo całe zycie z jednym tylko

Gość sylwia s
Dnia 18.07.2018 o 03:31, Gość gość napisał:

wszystko jedno czy byl w burdelu czy mial przygode lub co gorsza związek z taka która wszystkim daje, moglby byc najfajniejszym czlowiekiem na ziemi ale nie dalabym sie przegadac i moglby sie nawet wieszac, nie zrobiloby to na mnie zadnego wrazenia.

popieram ,ja takiego mam niestety bo za pózno sie dowiedziałam o jego ,,przebojach łóżkowych'' przed ślubem fuj.Nikt,,uprzejmy mnie nie przestrzegł.Zakochałam sie jak ...ka jakaś w babiarzu i na dodatek mentalność babiarza pozostała .

Gość hajabusa
Dnia 18.07.2018 o 03:47, Gość gość napisał:

Łatwa dziewczyna nauczyła mnie całowania. Ona była pierwsza, z którą się całowałem. Dzięki niej pozbyłem się kompleksu pierwszego pocałunku i zyskałem pewność siebie w kontaktach z dziewczynami. Czy z powodu tego, że pierwszy pocałunek przeżyłem z łatwą dziewczyną odrzuciłabyś mnie?

Ty choju tego miałeś uczyć się z żoną bo tak mówi kultura osobista.

Gość abddd

i porządnej i nie porządnej tak samo wkładał, a co do siebie czuli lub nie, to nie moja sprawa, wolałabym takiego po dziwce niż dzieciatego 🙂 a ty mając taki wybór tylko ?

Gość 43 cm
4 godziny temu, Gość sylwia s napisał:

masakra

serio ,fuj ,nie boisz sie jakiegoś syfa?nie dość że to niemoralne to jeszcze obrzydliwe.99%?to ja chyba z kosmosu jestem bo całe zycie z jednym tylko

Każda polka to tania kürwa.  Każda. 

Gość bjjj
6 minut temu, Gość 43 cm napisał:

Każda polka to tania kürwa.  Każda. 

mnie mozesz okreslic jak tylko chcesz bo co mi za roznica skoro nie ma ciebie w moim zyciu i nie bedzie, ja jestem szczesliwa, pol zycia w jednym zwiazku a tu jakis szczeniak o kazdej piszczy , weez koles , znajdz se juz babe 

Gość 43 cm
Przed chwilą, Gość bjjj napisał:

mnie mozesz okreslic jak tylko chcesz bo co mi za roznica skoro nie ma ciebie w moim zyciu i nie bedzie, ja jestem szczesliwa, pol zycia w jednym zwiazku a tu jakis szczeniak o kazdej piszczy , weez koles , znajdz se juz babeni

Nie szczekaj juz tyle tylko bierz fiuta do dzioba,  bo do tego sluzysz 

Gość oooooooooooooooooooooop
13 minut temu, Gość 43 cm napisał:
1 minutę temu, Gość 43 cm napisał:

2 minuty temu, Gość 43 cm napisał:

Nie szczekaj juz tyle tylko bierz fiuta do dzioba,  bo do tego sluzysz 

moge ci pokazac co robie z fiutami takich gnoi, juz kiedys pisalam ze mam ich beczke, lubię jak piszczycie, chcesz sie spotkac ? 

Gość oooooooooooooooop

podaj fejsa wylecze cie 

Gość oooooooooooooooooooop

streszczaj sie bo nie bede tu kwitnąć, jest wersja łagodniejsza niz mój tasak, bardziej podstępna, zęby mam ostre, odgryze  ci fiuta, moze byc ?

Gość 43 cm
Przed chwilą, Gość oooooooooooooooooooop napisał:

streszczaj sie bo nie bede tu kwitnąć, jest wersja łagodniejsza niz mój tasak, bardziej podstępna, zęby mam ostre, odgryze  ci fiuta, moze byc ?

Odgryź razem z jajkami suczko.  :) 

Gość oooooooooooooooooop

a fejs? z jakiego miasta jestes? nie bój sie, bede miła 

Gość Arbuza
Przed chwilą, Gość oooooooooooooooooop napisał:

nie bój sie, bede miła 

Będzie miła ogryzając ci jądra. Takim to założyć nebeską kartę za znęcanie fizyczne. Dość dyktatury kobiet!

Gość ooooooooooooooooop

mozesz mi go z łaski swojej nie spłaszac ?

43 moze cie zachęci ze wyglądam jak aniołek, zapomnisz przy mnie o smutkach dnia codziennego,

Gość 43 cm
27 minut temu, Gość ooooooooooooooooop napisał:

mozesz mi go z łaski swojej nie spłaszac ?

43 moze cie zachęci ze wyglądam jak aniołek, zapomnisz przy mnie o smutkach dnia codziennego,

Nie wierzę,  znając życie to jesteś podstarzałym gejem...

Gość Ferrari

A mężczyźni jak macie jeśli. Kobieta byłam jeszcze fziwki em załóżmy lubiła seks bo go odkrywała mając 15 lat i dojrzała? Teraz ma jednego partnera od paru lat,bądź jest sama i zrozumiała jak szlachetnym jest szanowania siebie ? To chyba jest usprawiedliwienia tak jak z picia i imprezowaniem.w.młodym wieku?nie każdy wie rodzi z przeświadczenie. TEGO NIE WOLNO. Człowiek musi spróbować by móc potem oceniać. Prawda ?:)

Gość taki obraz wasz
Dnia 18.07.2018 o 04:23, Gość gość napisał:

(większosc facetów to manipulanci i trzeba to powiedzieć wprost)

Większość kobiet to manipulantki.

Gość vvv
Dnia 18.07.2018 o 04:23, Gość gość napisał:

Dla mnie odkąd pamiętam najwazniejszym kryterium byl charakter, tylko ze taki charakter jak ja preferuje to chyba zaden facet nie ma.Oprocz tego w pakiecie znośny (nie obleśny) wygląd ,podobne do mnie poglądy w wielu sprawach ,dojrzałość , traktowanie mnie wyjatkowo jak zadnej innej wczesniej,szacunek do siebie i do mnie oraz uczciwość (większosc facetów to manipulanci i trzeba to powiedzieć wprost) oraz pewnosc siebie. Na co mi facet ktory mnie nie chce albo mi dogryza tylko dlatego, ze ma przy mnie kompleksy i czuje sie glupszy/gorszy? Jakbym miała takiego, to zadna kasa nie miałaby znaczenia, moglby byc nawet bezdomny. Wiekszosc dziewczyn wysmiewa te kryteria, mowia ze bujam w oblokach. No coz.. I moze maja racje bo przegrywam jako ta porządna, one rozkladaja nogi z jednym planem, złapac bogatego na dziecko i udawac milosc. Takie zycie;) Nie mam pretensji.

Nie wiem, jaki charakter preferujesz, ale pozostałe wymienione cechy posiadam.