Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Isc z nim czy nie?

Polecane posty

Gość gość

On starszy o 7 lat, nie wiem ile kobiet ma na koncie ale podejrzewam ze sporo. Osobiscie znam 5 z ktorymi byl w lozku w tym 2 ze zwiazku. Od mlodosci robil sobie weekendy z 'kolezankami', niewazne czy zajete czy wolne, nie jest bardzo atrakcyjny ale jak ktoras nie chce to daje jej kase czy prezenty i w koncu ulegaja,nie wiem ile z tych kobiet odmowilo mimo to,podejrzewam ze ma duze doswiadczenie lozkowe. Mowi, ze taki nie jest,ze inni biora dziewczyny na raz i zostawiaja ale od jego brata slyszalam ze sam tak robi, co prawda brat to klamca ale tu moze akurat ma racje??przytoczyl nazwiska tych dziewczyn.. Podobno tym razem do kolegi powiedzial,ze jesli mu sie nie spodobam to mnie zostawi po wszystkim. Nie wiem czy warto w ogole z nim isc bo jest chemia ,moze nie byloby zle, ja mialam 2 chlopakow ale z jednym bylo tak ze tylko pod koldra po ciemku jedna pozycja i co 3 min pytal czy mi dobrze,czy moze mocniej,wolniej,glebiej itd..zero przyjemnosci... balam sie cos inicjowac bo taki delikatny jeszcze za dziwke by mnie wzial .. drugi byl bardziej odwazny ale z kolei nie do konca mnie krecil i na duzo nie pozwalalam, loda nie robilam, zalamac bym sie moze nie zalamala ale pewnie byloby mi przykro,gorzej jakbym sie zakochala bo juz teraz czuje sympatie do niego...

Gość gość
Każdy facet ma jakiś "przebieg" za sobą więc świętego nie znajdziesz. Skoro do tego cos czujesz to po co zastanawiac się ile miał przed Tobą . Pobądź z nim jakiś czas ale z seksem odwlekaj , kuś go wykorzystuj cały swój urok kobiecy ale nie wskakuj od razu do łóżka i nie daj się przekupić prezentami czy kasą Jeśli naprawdę będzie mu na Tobie zależeć to wyczujesz jego intencje , jeśli tylko dla seksu chce się z Tobą związać to po krótkim czasie zrezygnuje gdy tego nie dostanie i poszuka sobie innej. Jest starszy 7 lat , to nie dużo , o ile Ty jesteś dorosłą osobą ale z tego co piszesz wnioskuję że jesteś jeszcze bardzo młoda więc różnica 7 lat może wydawać się faktycznie zbyt duża.

Gość gość
Wiem i nawet nie oczekuje kogos bez przebiegu , bo sama tez nie jestem czysta, ale to nie w tym rzecz ze kogos mial ale troche boje sie myslec ile tych kobiet bylo, czy faktycznie ma tak duze doswiadczenie jak mysle bo jesli tak to i wymagania w seksie ma wieksze ... i to by pasowalo do slow jego kolegi, ze po wszystkim mnie zostawi ... dziekuje za rady Ja mam 20 lat, on 27

Gość gość
Olej go. Nie warto. Chyba, że po prostu chcesz się porządnie wybzykać. Poza tym duży przebieg wcale nie znaczy, że jest dobry w łóżku. Raczej kiepski bo jak był z***b... to bzykał dalej te same, a nie musiał płacić kolejnym.

Gość gość
Kobiety często zakochują się po seksie i skoro on Ci sie podoba to jest duże ryzyko ze się zakochasz i będziesz cierpieć! Z opisu to kibieciarz i roochacz, on juz myśli o Tobie tylko w kategorii laski do zaliczenia- bo gdyby mu zależało na Tobie to nie gadalby ze jeśli seks z Toba mu się nie spodoba to Cie zostawi po jednym razie. Nie popelniaj tego błędu i nie idź z nim do lozka bo widać dla niego jesteś jedna z wielu!

Gość gość
Z ciekawości możesz iść z nim do łóżka. Dlaczego nie? Miałaś do tej pory tylko dwóch partnerów. Chcesz spróbować z kolejnym. To normalne. Jednak jeżeli się w nim zakochasz to będziesz na straconej pozycji. Ten facet to pustak. Zaliczanie dziewczyn to jego ulubiona dyscyplina sportowa. Jeżeli się z nim zwiążesz prędzej czy później ciebie zostawi. On nie nadaje się na męża i ojca rodziny. Swoją żonę będzie z pewnością zdradzał.