Gość gość Napisano Lipiec 18, 2018 Kupiłam zwykle rolety bez prowadnic i po montażu zaczęłam żałować bo nie przylegają idealnie, co w moim słonecznym pokoju daje nie fajny efekt.. i teraz pytanie, czy mogę dokupić do nich tylko prowadnice i zamontować w inny sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2018 ??? Ktoś, coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2018 Dla tego najlepiej jest zamawiać rolety wraz z montażem tak jak my to zrobiliśmy . Zamówiliśmy rolety w firmie www.janar-rolety.pl w bardzo dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BartłomiejK Napisano Wrzesień 5, 2018 Witam. Zdaje się, że zakupienie samych prowadnic raczej jest niemożliwe ale jeżeli piszesz z okolic Warszawy to rekomendowałbym zatelefonować do sklepu www.OslonyDoOkien.pl z Sulejówka i przedstawić sytuację. Dlaczego oni? bo kiedyś miałem problem z zerwanym sznurkiem w żaluzjach (które zakupiłem w zupełnie innym miejscu) i przy okazji omawiania zakupu drzwi, wspomniałem o tej drobnostce. Okazali się na tyle mili, że dosztukowali mi sterowanie lancuszkiem za symboliczną kwotę. Z tego co widać to rolety takie z prowadnicami też mają: http://www.oslonydookien.pl/produkty/oslony-wewnetrzne/rolety/rolety-w-kasecie/ więc jest duża szansa, że może Ci pomogą albo sprzedadzą części które będziesz mógł domontować do okna. Taka luźna propozycja z mojej strony i jednocześnie zrewanżowanie się za ich pomoc :) Życzę powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2018 Jeżeli ktoś z was szuka dobrego sklepu w którym kupimy rolety i inne akcesoria okienne to w sklep https://www.roletymobi.pl z Warszawy znajdziemy to czego potrzebujemy od rolet, moskitier po żaluzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2018 My zamówiliśmy rolety na zamówienie z montażem w domu i zamówiliśmy taką usługę w firmie www.sunmar-rolety.com.pl z Sosnowca. Wszystko zostało zainstalowane tak jak powinno co do godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vito Scaletta 0 Napisano Maj 17, 2019 Jeśli jest ktoś na etapie poszukiwania interesujących i solidnych rolet, to polecam zajrzeć sobie na http://www.roltex.wroclaw.pl/oferta - oferta jest naprawdę korzystna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekowsa 0 Napisano Sierpień 30, 2019 (edytowany) . Edytowano Sierpień 30, 2019 przez Rekowsa błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekowsa 0 Napisano Sierpień 30, 2019 (edytowany) . Edytowano Sierpień 30, 2019 przez Rekowsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catty3 0 Napisano Czerwiec 7, 2021 Moim zdaniem najlepszej jakości i tanie rolety są w sklepie internetowym Lestore. Rolety te są produkowane dla Ciebie zaraz po zamówieniu, i dodatkowo otrzymujesz 2 lata gwarancji. Moje ulubione to rolety montowane do ściany ze sklepu internegowego Lestore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach