Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie co do rozstania

Polecane posty

Gość gość

Witam Niedawno dziewczyna po roku zakończyła związek. Z dnia na dzień powiedziała ,że nie pasujemy do siebie , że zaczęła traktować mnie jak kolegę,dziwnie się zachowywała zmieniła makijaż. Po tygodniu z nią pisałem i zaczęła mi wyrzucać ,że ją zdradzałem itd Co było prawdziwym powodem zerwania?

Gość gość
Nam się pytasz? Dbałeś o nią? Zdradziłeś ja? Powtarzałeś jej, że jest dla Ciebie najważniejsza? Traktowałeś ją z szacunkiem? Byłeś dobry w łóżku? Wybierałeś ją czy kolegów?

Gość gość
Miałem pracę w delegacji Dbałem Fizycznie nigdy jej nie zdradziłem Powtarzałem,że jest najważniejsza Traktowałem ją z szacunkiem tyle ,że pisałem sobie z nudówkiedyś z kimś i ktoś mnie podpierdzielił W łóżku było ok choć mogłoby być lepiej gdyby nie te wyjazdy Zawsze ona na 100% Wydaje mi się ,że te pisanie zjebało wszystko.Zjebałem miłość

No chwilka, tylko wyciągnę swoją czarodziejską kulę... :P Może nic do Ciebie już nie czuła, może pojawił się ktoś lepszy na horyzoncie (częste/długie rozłąki świeżym związkom nie służą). Zakochana dziewczyna raczej nie odchodzi od tak na 'pstryk', z dnia na dzień. Jeśli nosiła się z tym zamiarem od dłuższego czasu, to na pewno było widać, np. po zmianie zachowania, podejścia, i to wtedy był czas na dociekanie przyczyn. Skoro oskarża Cię teraz o zdradę, a Ty masz czyste sumienie, to albo poszły plotki, albo próbuje Cię zniechęcić do siebie, albo faktycznie zrobiłeś coś, co jej zasugerowało zdradę... (a niektórym już sam fakt pracy w delegacji to sugeruje).

Gość gość
Pytam ,bo chcę mieć czyste sumienie , że właśnie wina jest te 50% na 50%. Podejrzewam ,że ktoś pojawił się trzeci. Mimo wieku to nie był dojrzały a szalony związek .. zerwanie bardzo bolesne dla mnie ..

Gość gość
Gdyby Cię kochała , nie zerwałaby z dnia na dzień z powodu jakichś plotek . Najpierw w rozmowie próbowałaby wyjaśnić sytuację , czy faktycznie prawdą jest to co się dowiedziała . Skoro tego nie zrobiła a nagle zerwała zarzucając Ci zdradę , znaczy to że od dłuższego juz czasu w jej życiu zaistniał ktos inny. Wahała się któego wybrać (nie zauwazyłeś tego wahania w jeje zachowaniu bo częśto wyjeżdżasz ) i teraz własnie wybrała tamtego który zapewne zawsze był blisko i na każdym kroku. Czy jest w tym Twoja wina ? Myślę że nie , że wina jest po jej stronie bo za słabe uczucie było z jej stony , dlatego tsk łatwo wymieniła Cię na nowszy model ..

Gość gość
Dlatego dla mnie związek jest ważniejszy niż większa kasa. Nigdy w życiu delegacji. Poza tym skoro byliście od siebie daleko to dlaczego nie pisałeś z nią tylko z jakąś inną laską?

Gość gość
Pisałem z nią non stop , byliśmy w kontakcie byłem tak zakochany ,że robiłem błędy, nakręcony .. i bańka pękła

Gość gość
Podejrzewam ,że jakbym nie miał tych wyjazdów byłbym z nią do dziś . Chyba ,że narzekałaby że nie ma kasy

Gość gość
3 z rzędu mój mało tego dzwoniłem 2-3 razy dziennie

Gość gość
Mógłby się ktoś wypowiedzieć czy temat wyczerpany ?

Gość gość
Dla niej wasz zwiazek sie skonczyl. Moze ktos "mily" powiedziec jej, ze na delegacji zawsze SA zdrady. Twoja byla nie chcial zwiazku na odleglosc I do tego wysokie ryzyka

Gość gość
Moze poszukaj stacjonarnej pracy I walcz o nia?

Gość gość
A nie możecie się spotkać i porozmawiać szczerze o co chodzi ? Zaproś ją do restauracji i popytaj co i jak. Może zależy jej na tym żebyś o nią powalczył ? Żebyś pokazał jej, że Ci bardzo zalezy ? Jesli Ci zalezy to powalcz o swoja miłość :) 🖐️

Gość gość
Jeśli zarzucała Ci, że ją zdradzałeś tzn. że musiała mieć jakieś podstawy ku temu. Mówisz, że z nudów pisałeś z kimś innym i ktoś tam Cię podpieprzył. Czyli jednak podstawy miała... Wyjasnij z nia to.