Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę przeprowadzić aborcję na 8 letnim dziecku?

Polecane posty

Gość gość

Mam już dość bycia matką, zmarnowałam 8 lat życia.

Gość gość
kup pawulon przez internet

Gość gość
Czy wywiezienie dziecka przed podaniem pawulonu za granicę, uchroni mnie od odpowiedzialności karnej?

Gość gość
Polecam mleko modyfikowane co prawda trochę to potrwa ale koło 30tki na pewno umrze na alergię

Gość gość
"wypadek" za granica to jest dobry pomysl

Gość gość
Trollu - jesli nie pojmujesz znaczacej roznicy miedzy narodzonym dzieckiem, a plodem, to jestes bardzo glupia. A jesli az tak bardzo lubidsz bronic zycie, to czemu zjadasz zwloki kurczakow, krow, siwnek? odpowiedz mi. jesz trupy zwierzat, zabijanych w bolu, ale zarodki ludzkie bronisz? idiotka. pozdrawiam - matka 11-latki, mam "na koncie" jenda aborcje farmakologiczna w 7. tygodniu ciazy 3 lata temu. I dwa razy tabletke "po". pa

Gość gość
płód to tylko mały robal, póki sie nie urodzi nie jest czlowiekiem

Gość gość
Jak masz dość to oddaj komuś na wychowanie a sama wyjedź za granicę niby do pracy.

Gość gość
Jak można zakładać takie tematy. Nie jestem za aborcją ale myślę, że twoja matka powinna przeprowadzić aborcję zachodzac w ciążę z tobą

Gość gość
Ja jestem przeciwko aborcji i jestem weganką, jestem również za ochroną zwierząt, co się przeważnie wyklucza bo lewactwo jest za zwierzątkami ale nienawidzi ludzi i namawia do ich mordowania w łonach. Natomiast katole bronią ludzi ale namawiają do torturowania i mordowania zwierząt posługując się swoim choryn argumentem że " czyńcie sobie ziemię poddaną" i tym sposobem i jedni i drudzy mnie nienawidzą LOL !