Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikorekk

opinie o firmie Kasprzyk i Niziołek

Polecane posty

Gość nikorekk

Czy ktoś z Was miał już okazję współpracować z biurem doradztwa podatkowego Kasprzyk i Niziołek z Gliwic ? Obecnie sam się rozliczam ale firma się rozrasta i zastanawiam się nad tym, by nawiązać współpracę z profesjonalnym księgowym.

Gość rikanaa
słyszałam o tej firmie ale wtedy chodziło o organizowanie szkoleń dla księgowych. Generalnie cieszą się bardzo dobrą opinią w branży :)

Gość AgnieszkaKocon
Prowadzą księgowość mojej firmy od dobrych 8 lat. Nie wyobrażam sobie lepszego księgowego. Wiem, że działająna rynku już ponad 20 lat także odpowiednie doświadczenie posiadają. Kontakt z opiekunem bezproblemowy a ceny umiarkowane.

Gość nikorekk
dzięki za odpowiedzi, w zasadzie potwierdziło się wszystko to, co słyszałem już na ich temat wcześniej :) Po urlopie się z nimi skontaktuję i mam nadzieję, że od września/ pazdziernika uda się rozpocząć współpracę :)

Gość grażkaa
nikorekk ja też korzystałam z oferty tego biura ale pod kątem kursów księgowości. potwierdzam to co inni napisali wcześniej , bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klienta, branie pod uwagę jego potrzeb.

Gość nikorekk
pisz do mnie grażkaa, teraz trzaskam fjutem o stół i zara bryznę na reklame Nizołek