Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle, nie wiem po co wchodzę na jego profil na facebook'u

Polecane posty

Gość gość

Choć staram się stronić od tego, to przynajmniej raz dziennie wejdę. A później jest jak jest - smutek, żal do samej siebie, że mogłam być tak głupia i dać się uwieść zajętemu facetowi. Zostałam sama gdy żona się dowiedziała, a on trójka dzieci, trzecie zrobili sobie niedawno, ciągle wrzuca jej zdjęcia albo zdjęcia całej swojej rodziny. Mi zostało wino. I choć brzydka nie jestem, to jakoś nie potrafię się otworzyć na nic nowego, a opcje mam. Głupia baba ze mnie!

Jesteśmy tylko ludźmi, popełniamy błędy, czasem tkwimy w zawieszeniu dłuższy czas... Grunt, to wnioski na przyszłość :)

Gość gość
Oj kochana, też taka głupia byłam. Przejdzie Ci ;)

Gość gość
Wiedziałaś,że ma żonę i dzieci???Na miejscu tej kobiety pogoniłabym dziada...Szuja z niego i tyle...

Gość gość
Wiedziałam o wszystkim ;/ Mimo to weszłam w to. On starszy ode mnie o 8 lat. Co mam pisać, zakochałam się, wszyscy wiedzą co oni obiecują kochanką, wpadłam w to jak głupia, świata poza nim nie widziałam, tak umiał czarować. Gdy żona się dowiedziała zostawił mnie jak psa. Po kilku miesiącach jego żona była już w ciąży, urodziła córeczkę. Mam nauczkę, ale odkochać się nie mogę i to mnie męczy, a to już prawie dwa lata jak kontaktu nie mamy. Spotykałam się z facetami, mam powodzenie, ale zawsze rezygnuję jak pójdzie to trochę dalej.

Gość gość
P******e jestes

Gość gość
Dziękuję, ale wiem o tym ;)

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć, czy on wróci do Ciebie, co myśli i czuje , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Prawie identyczna historia jak u mnie. Tylko że niedawno zrobili sobie 2 dzieciaka. FB nie ma więc gapie się na nasze foty jak byliśmy tacy szczęśliwi.

Gość gość
I