Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowananamaxa

Czy warto przejąć inicjatywę...

Polecane posty

Nie sądziłam, ze kiedyś napiszę na takim forum ale stało się... Jak każda kobieta zastanawiam się, analizuję , doszukuje się drugiego dna... Może nie ma sensu ale, tu pojawia się pytanie do was. Czy warto by w relacji to kobieta przejęła inicjatywę i postawiła wszystko na jedną kartę? Mamy po 30 lat a czuję się jak nastolatka. W połowie maja poznałam fajnego faceta, od poznania przez ponad miesiąc sam inicjował kontakt, pisał od rana do wieczora. Spotykamy się co weekend. Jednodniowe wypady, kolację, rozmowy w cztery oczy do późnych godzin nocnych.... Ale nic poza tym ( dwa razy mnie przytulił) ... Słyszę od niego wiele kompelmentow, otwarcie mówił na początku że szuka kogoś do stałej relacji, że "zabawy" go nie interesują. Ostatnio trochę z jego strony zainteresowanie opadło, e z drugiej strony ma absorbująca pracę. Mimo tego ja jak i on odzywamy się do siebie praktycznie codziennie. Zastanawiam się czy warto przejac inicjatywę i go pocałować? Co o tym myślicie? Warto podjąć takie ryzyko czy dalej czekać na jego ruch...

Skoro jesteście ze sobą od dwóch miesięcy, to pewnie zdążyłaś go poznać na tyle, by wiedzieć, jaki ma charakter i jakie podejście do spraw damsko-męskich? Wszystko właśnie od tego zależy, nie znam gościa, więc nie stwierdzę na pewno, czy możesz sobie pozwolić na dominację. Ale od siebie powiem tyle, że sama jakoś nie zastawiałam się nad tym, tylko działałam pod wpływem chwili, i jak miałam ochotę pocałować swojego faceta, to to robiłam i już. W jednym tylko przypadku miałam wątpliwości, więc w sytuacji romantycznej po prostu zapytałam, kiedy w końcu mnie pocałuje ;p i to zrobił... Także, no, zadecyduj :)

Gość gość
Całuj i nie pytaj:) Będzie fajnie.

Co do jego podejścia trudno mi to właśnie ogarnąć... Z jednej strony wydaje się otwarty natomiast zdarzało się że w rozmowie krytykował nachalność kobiet i trochę się obawiam że on to tak właśnie odbierze... Każdy medal ma dwie strony a ile można czekać aż facet cię pocałuje

Gość gość
a gdzie pracujecie, ile zarabiacie?

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć dlaczego on tak się zachowuje, czy warto przejąć inicjatywę, co on myśli i czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Może Milo mu się z Toba spędza czas, rozmawia, ale raczej go nie pociagasz. Bo to nienormalne żeby facet tyle czekał... Jak nie ma pociągi fizyczynego to i tak najprawdopodobniej skonczycie jako przyjaciele. Ja juz na Twoim miejscu bylabym sfrustrowana i zakończyła ta znajomość. Czulabym się niekobieco, taka która się nie podoba a jedynie widzi we mnie koleżankę.

Gość gość
Autorko masz na imię na M?

Nie wiem co mam myśleć. :( Moje imie zaczyna się na literę K.