Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans

Polecane posty

Gość gość

Jak macie romans trwa 2-3 miesiące, spotykacie się na seks, to po prostu przestajecie odbierać telefon, lub dzwonić kiedy chcecie go zakończyć , czy mówicie to tej drugiej stronie? Jakie macie doświadczenia?

Gość gość
W moim wypadku, było tak, iż facet najpierw bardzo zabiegał o mnie, a to obiad, a to koncert, piwo gadał o bliskości, związkach, itd. i poszliśmy do łóżka i wtedy wszystko obróciło sie o 180 stopni. Jeszcze się ze mną spotykał niby na kawę, ale głównie był seks, jak chciałam gdzieś z nim wyjść to było za albo za mokro, albo za zimno, itd. Niby było ok., jak chciał się wykąpać, chciałam dać mu czysty ręcznik, to mówił, że on się może wytrzeć moim, chyba, że mi przeszkadza. Sama nie wiedziałam czy to związek, czy tylko bzykanie. Ale za którymś razem wyszedł i przepadł. Zero tel., mógł chociaż powiedzieć, że więcej się nie spotkamy, lub coś w tym stylu.

Gość gość
gość dziś szmacisko jestes:O

Gość gość
do sąd w Norymberdze byłby łaskawszy, niech cie tez tak wszyscy i zawsze sądzą.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę myśli, co czuje, czy będziecie w przyszłości razem szczęśliwi i co zrobić aby tak było, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl