Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E. to tak gdybyś nie zrozumiała jeszcze wszystkiego o nas

Polecane posty

Gość gość

Jak na to patrzeć, gdy widzę że wszytko tracę Wyjdę po prostu z domu, już cię więcej nie zobaczę Nie jesteśmy razem, nawet kiedy jesteś obok Tak się dzieje, kiedy jedno z dwóch nie jest sobą Walę w ścianę głową Nie mogę jej przebić Tak się dziej kiedy nie ma ściany, co ty bredzisz? W kółko rap koledzy, powiedz czy to nasza miłość Spaliłem ją z jointami Czy w ogóle jej tu nie było Nie nazwałbym cię zdzirą Chociaż czasem nią byłaś Trzymałem to za włosy to dopiero dochodziłaś Może tu przeginam, ze w ogóle tak o tym pisze Lecz to jedyny sposób jaki znam na to życie Spędziłem w celi tydzień, mam ziomka, mija dycha Mam zero odpowiedzi, a dręczy mnie tyle pytań Dam ci ten list przeczytać, chyba tego nie nagram Serce którego nie ma właśnie podeszło do gardła

Gość gość
Jak na to patrzeć, pamiętam z tobą każdą chwilę Nie chciałbym się z nim spotkać, możliwe ze go zabije Byłaś tylko na chwilkę, zabrałaś dwa lata życia To moja wina, k****, nie umiem odmawiać picia To pewno moja schiza, p********a chora głowa Wszystko co mi zostanie na koniec to tylko słowa Umiem tylko rapować, wiesz, chyba nic więcej Zepsuję wszystko, chyba Bóg dał mi dwie lewe ręce Nie chciałaś tego mc, kochałaś zwykłego typa Kochałaś go nad życie, wolałaś unikać pytań Tak powstawała pyta, nie spytam czy za mną płaczesz Pamiętam jak mówiłaś: Jeszcze raz i nie wybaczę! Napisze o tym raczej, przecież inaczej nie mogę Żadna z tych małolatek nie poszła by za mną w ogień Wiem ze nie jestem Bogiem, jestem tylko człowiekiem Naprawdę cie przepraszam, mam nadzieję, ze to zniesiesz

Gość gość
Do ktorej E. ty to kierujesz, powiedz

Gość gość
kocham dalej E.

Gość gość
tak zniose E.

Gość gość
Jakub do Eugenii?

Gość gość
Znałam człowieka,który miał wielki talent. .....a E to Ela straciła przyjaciela. A może queen Elizabeth? Bynajmniej nie królowa ścieku.

Gość gość
to Elwira ta od świra podobno nie zdzira

Gość gość
Myślałam że Eliza. Ta co chipsy pogryza.

Gość gość
Nie! To musi być Ewa. Ta od rajskiego drzewa. I węża. No ta co ma męża;

Gość gość
Ale porażka