Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taki jeden murzyn za mna lata

Polecane posty

Gość gość
I ich lodówka wypełniona jest mięchem po brzegi. W ich lodówce jest tylko mięcho. Zlukałam sobie z ciekawości bo robiłam research rasowy. Po otwarciu lodówki poczułam się jak w dżungli

Gość gość
Autorko, halo

Gość gość
00.28 Nie , nie dlatego. Poprostu on jest na mnie bardzo napalony a ja nie chce zaczynac od d**y strony. Pozatym mimo znajomosci jezyka, nie porozmawiasz o wszystkim i zawsze bedzie nas wiecej dzielic niz laczyc.

Gość gość
00:33 umył się zdecydowanie. Zapach taki średnio przyjemny, specyficzny, trudno opisać... jak wietnamczycy sprzedający w sklepach te swoje przyprawy - oni już całkiem roztaczają zapach nie do zniesienia

Gość gość
Ja też znałam takiego jednego murzyna, uczył mnie kiedyś angielskiego w szkole, ale jedyny zapach jaki od niego czułam to zapach alkoholu, aż go wyrzucili że szkoły za to. Narobił takiej jednej Polce czwórkę dzieci, a potem wrócił do Mozambiku:O

Gość gość
00:42 i zostawił tu w polsce tą 4 nieboraczków...ojej

Gość gość
Tu autorka. Tak zapach maja taki jakby mydlany ale nie pachnacy, ale od niego wyczuwam tylko zapach perfum. Mam w pracy murzynki i tez od nich nie wyczuwam tego specyficznego zapachu.

Gość gość
Tak, to było już dawno dwójka tych dzieci już jest dorosła, a ta kretynka znalazła sobie kolejnego murzyna i miała z nim kolejne dziecko, i on też od niej odszedł.

Gość gość
00:46 silne geny to co chcesz.

Gość gość
00:46 albo tak naprawde nie pogodziła się że tamten odszedł i jej w pewnym sensie było dobrze i znajdując sobie kogoś podobnego, chciała odnaleźć to samo uczucie, a tu znowu ten sam schemat porzuconej. Trzeba się zawsze pogodzić ze stratą, żeby zacząć zyć na nowo, bo inaczej jest to ciąg tego samego nieszczęścia

Gość gość
00:16 On to doslownie za mna lata. Dzisiaj ide sobie do sklepu podwieczor a on siedzial pod drzewkiem z kumplami. Zostawil ich i polecial za mna, bo nie odbieram telefonow. Pogadalismy chwile bo poszlam na zakupy, to czekal na mnie z kolega , potem go zostawil i przylecial mi pomoc niesc torbe z zakupami pod sama klatke.

Gość gość
gość dziś Być może jest tak jak mówisz.

Gość gość
00:57 teraz wie gdzie mieszkasz i ma kumpli

Gość gość
nie wiem, ale oni mają takie duże penisy, spore wyzwanie, krzyżowanie sie ras. To tak, jakby krzyżować konia z kozą

Gość gość
On juz wiedzial gdzie mieszkam zima, bo wysiadl z kumplem z autobusu wieczorem jak wracalam z pracy o 23 i poszedl za mna. Wtedy go zbylam ze mam meza i dzieci i zaluje ze sie tej wersji nie trzymalam.

Gość gość
sorry autorko.. chce ci dziecko zrobic i sie zmyc.. oni to maja we krwi. daj sobie spokoj..

Gość gość
01:24 nie znam takiej pary, gdzie by czarnoskóry siedział przy białej kobiecie cale życie. No moze oprócz rodziców Patrycji Kazadi, ale ona się wycierpiała w dzieciństwie z białymi dziecmi, w tv płakała, że była traktowana jak przybysz z innej planety, pomimo, że urodziła sie w polsce. Mówiła, ze jej dziecinstwo to było pasmo załamań nerwowych. Nie chciałabym się urodzić ciemnoskórą w polsce. Współczuję tym dzieciakom, ciągle sa w centrum uwagi

Gość gość
01.24 Ci co robia dzieci i sie zmywaja to poszukiwacze azylu. Moze i chce mi dziecko zrobic ale po to by mnie zatrzymac i usidlic. On chce ze mna wracac do Polski. Tak jak pisalam to dla mnie nie nowosc ze murzyni sie za mna uganiaja ale temu naprawde zalezy na mnie a nie na azylu ( mieszka tu od lat i zna jezyk tubylcow oprocz angielskiego). Ja go nie chce bo nie widze mojej przyszlosci w tym kraju i nie chce go ciagnac ze soba do Polski. Jak mu to z klasa powiedziec i nie urazic bo narazie on nie daje za wygrana.

Gość gość
coraz wiecej niestety mulatkow w polsce.. wiele emigrantek takie dzieci do polski przywozi.. latwy bialy cel, murzyn wiadomo jurny i zadny bialej kobiety. co najgorsze, to nie chca prezerwatyw uzywac, chca dziecko zrobic i rzucaja..

Gość gość
1:35 Ja mu mowie ze ja mu nie wierze bo wszystkie kolezanki z Afryki w pracy mnie ostrzegaja przed nimi i same szukaja Szwedow. On mowi ze to z zazdrosci, bo oni murzyni nie chca murzynek tylko biale kobiety.

Gość gość
jak murzyn to pewnie kupi ci w prezencie ślubnym żyrafę ja bym się nie opierała murzyni szybciej dochodzą niż dobiegają a jak się napatoczy za blisko to makabra bedzie stał w kałuży... oszczedź go bo się biedak zmoczy :-) a w afryce upały i deficyt wody jeszcze mu się z tej kałuży uleje...

Gość gość
01:55 To to juz facet pisal. Wez przetlumacz na nasze he he .

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Ej autorko to podwiaz jajowody co by Cię nie zaplodnil i huzia wskakuj na czekoladowa kuske. W Polsce nikt Cię nie zechce ze 120 kg, tu panowie wolą estetyczne kobiety. To twoja jedyna szansa na jakieś przeczyszczenie kuciapy.

Gość gość
Nie musisz się od razu z nim wiązać. Ale mały romansik, dlaczego Nie?

Gość gość
Też takiego poznałam czarnoskórego , raz się spotkałam z ciekawości calowalismy się i to wszystko pierwsze spotkanie było, ja potem stwierdziłam że jednak obawiam się iść do łóżka z czarnym, a on mnie nagabywał chciał się spotykać , chciał do mojego domu itd. Wyprosil ode mnie jedno spotkanie , więc się zgodziłam siedzieliśmy w samochodzie byłam po 2 piwach calowalismy się a on nagle wyjoł swojego , gały mi wyszły z orbit :-D jeszcze takiego nie widziałam . Sploszylam się i zwiałam do domu :) potem wypisywał że mnie kocha , że chce ze mną być , mieszkać razem on pracował u nas w Polsce w Konsulacie. Nie byłam przekonana co do niego :) zaczęłam mało pisać do niego coraz mniej potem napisałam że do Angli wyjezdzam na 2 lata :-D zmieniłam numery ale z ciekawości kartę postawiłam za jakiś czas sprawdzialam a on nadal pisał że sex chce :-D

Gość gość
gość dziś Też ważysz 120 kg jak autorka, czy jesteś szczupła? Oni serio wolą grube?

Gość gość
On mnie poznał jak wazylam 69kg potem przytyło mi się o 8kg nie tyle co autorka ale mega szczupła nie byłam. Myślę że oni wolą krębsze dla tego że mają duże członki duża pupa u nich to duże pipa jeśli chodzi o Europejki , bo murzynki inny układ większy macicy i pochwy mają. :-D w sumie *****cz nie patrzy czy szczupła , czy grubsza .

Gość gość
W Anglii oczywizcie to jest normalne, tam jest wiecej czarnych niz bialych, jak bylam na wakacjach to myslalam, że jestem w Afryce,