Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że od sterydów...

Polecane posty

Gość gość

... kurczą się jaja i mały?

Gość gość
Prawda:D

Gość gość w temacie
c***ja prawda :-)

Gość gość
Fiut zostaje taki sam, jaja faktycznie się kurcza bo nie są potrzebne do produkowana hormonów ale kulturysci się odblokowuja. Po prostu chłopak który miał 12cm penisa kiedy z 60kg chłopczyka zrobi z siebie 140kg Pudziana to proporcje się zmieniają i te 12cm przy jego nodze trzy razy większej wydaje się jak mały penis. Są na świecie kulturysci z bardzo dużymi penisami którzy zanim zaczęli ćwiczyć wyglądali komicznie z ciałem chłopca a fiutem do kolan. Od sterydów wszystko rośnie nawet organy wewnętrzne czy niezdiagnozowany rak. Później wszystko spada jak przestaniesz ćwiczyć i brać zaniedbujac dietę, wtedy tylko wypchniety brzuch zostaje. Wśród kulturystów jest wiele zawalow między 30 a 50 rokiem życia. Serce mimo że od sterydów też rośnie nie jest przystosowane do pampowania takiej ilości krwi jak 100+ kg. To najlepsza metoda skrócić sobie życie o połowę. Jeśli już chcesz ćwiczyć to naturalnie tak jak organizm da radę się rozrosnac. Wtedy przynajmniej masz pewność że serce nie stanie.

Gość gość
Tajemniczy nigdy nie ****ał i co on możesz wiedzieć o środkach anabolicznych

Gość gość
Ja trzy lata kiedyś cwiczylem ale bez sterydów.

Gość gość
Wchodzisz na cykl, najlepszy teść azjatycki, żadnych europejskich piguł i najważniejsze trzeba brać odbloki. Przysadka musi pracować normalnie, bez tego padniesz.