Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tej Rozenek nie wystarczy, że mąż ją podziwia? Ja nie mam potrzeby wystawiać d.

Polecane posty

Gość gość

Ona ciągle zamieszcza jakieś zdjęcia na których d.... wypina albo cos w tym stylu. Po pierwsze, jak to się ma do tego, że jak była młoda to w ogóle nie robiła takich rzeczy i ubierała się pod szyję (na tych zdjęciach z byłym męzem to widać) a po drugie, jak to się wszystko ma do tego niby statecznego wychowania które wyniosła z domu, którego naucza młode dziewczyny w tv. I po trzecie wreszcie, niedlugo mi to babiszcze z lodówki wyskoczy, dla mnie to naturalne że 20tka czy nawet 30tka epatuje ciałem, ale baba 40plus aż tak bombardująca media swoją osobą jest żałosna.

Gość gość
Wiek akurat mało ważny i jakie ma znaczenie wiek? Wystawianie d**y wszem i wobec jest niesmaczne w każdym. Nie wypinala sraki i chodziła jak własna ciotka bo raz ze wygląda o wiele gorzej a dwa nie zasmakowala szoł gunwa jeszcze wtedy który podbno uzależnia. No i fakt że z radziem jest też pomaga bo to król wiochy i kiczu. Patrz związek z doda.

Gość gość
A ja tam nie wiem co kto wystawia, bo nie mam instagrama i nie śledzę celebrytek ale fakt faktem, strasznie irytująca jest ta dzidzia piernik.

Gość gość
Ona to robi dla kasy. Czy to tak trudno pojąć. Bardzo dobrze z Radziem na tym zarabia. Z tego żyją.

Gość gość
A doope ma obwisłą jak policzki szarpeja.

Gość gość
Ja i tak jestem pewna, że Radzio ją kopnie w doope dla jakiejś młodszej. Swoje ex żony zdradzał. Tacy się nie zmieniają. Tylko kwestia czasu. Na razie jest jej wierny bo ma też straszne parcie na szkło. Ale nie widzę ich razem za 10 lat. On ją i tak zostawi dla jakieś 30 latki. Po co mu stara baba ostrzykana botoksem i wypelniaczami.

Gość gość
Uczy zeby d**y nie pokazywac ale swoja sama wypina. Hiookrytka

Gość gość
Chciałbyścię tak wyglądać jak Rozenek, pasztety.

Gość gość
Pani Rozenek tez byla pasztetem Ja jestem po 40 , dosyc wysportowana waze 53 kg , dorzuc mi jeszcze ta kase co ona ma albo daj mi namiary na kogos kto mnie wszedzie w tv bedzie wciskal a zrobie sie z twarzy na lalke , oplace prywatnego trenera i szybciutko bede taka jak Rozenek, nadwaga nie mam wiec migiem sobie takie cialo wypracuje ze specjalista

Gość gość
Rozenek jest wulgarna, stara baba w mini, jest to co najmniej niesmaczne, nie trzeba nosić worka pokutnego aby w tym wieku wyglądać z klasą co udowadnia np. Kinga Rusin

Gość gość
macie racje, przesadza, ostatnie zdjecie od tylu-moze tylka tu mocno nie widac, ale cycek bokiem wychodzi. Radzio predzej czy pozniej ja rzuci bo on chce miec w koncu dziecko, a z nia to juz chyba marne szanse.

Gość gość
Stare, to jesteście wy i grube rapsxle, durne i leniwe.Do Rozenek to nigdy nie doskoczycie, możecie u niej sprzątać kibel

Gość gość
Oj tam, 40 to nowa 30 (bo nie wierzę że jest 10 lat starsza to byłoby widać po rysach twarzy, żadne wypełniacze ani botoxy tego nie zamaskuja). Owszem, czasami trochę przegina, chce się na siłę odmlodzic ale generalnie jest ok. Bez przesady żeby kobieta po 40 już tylko w garsonkach i spodniach do kolan miała chodzić. Jak ma fajne ciało to śmiało może szorty zakładać. A Rozenek jest dobrze zrobiona, niejedna z was gdyby miała kasy by sobie to i owo poprawiła. Tak ogólnie to kobiety sobie same gotują taki los, że po 25 roku życia już uznawane są za prochno. Skoro jedna na drugą tak gada. Cóż kobieta kobiecie wilkiem.

Gość gość
Tylko jak to sie ma do jej nauczania w projekt lady.

Gość gość
Ona zarabia kase, a debilki o zasadach i czekają na wypłatę 500+

Gość gość
Wybrzydzacie sie ale ogladacie. A o to jej chodzi, więc swoje osiaga.

Gość gość
Dopy autorki nikt nie chciałby oglądać, taka prawda

Gość gość
Jedyne co można a to wspolczuc dzieciom matki która wystawia d**e i zupełnie niepasujące do figury cycki i robię siare. Jeszcze ich pcha w takim wieku do tego k***idolka byle zarobić.

Gość gość
16:04 Rusinowa czy Molek w garsonkach czy spodnicach za kolano nie chodza, a wyglądają że smakiem i z klasą.

Gość gość
Może i Rusinowska tyłka nie wystawia, ale u Rozenek jest na co popatrzeć