Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy stosunek pozamałżeński

Polecane posty

Gość gość
55 stopni jest w saunie wszystko gorace cialo parzy a ty sie chcesz piescic mozna isc tylko na 3 minuty a pozniej uciekac do wody a pozniej do loza

Gość gość
proponuję najpierw wizytę w saunie, lub na forum dot temperatur, zalecanego czasu saunowania i można wtedy porozmawiać. Bez urazy.

Gość nowa pn
Żyjemy w społeczeństwie katolickim, nauczano nas ,że seks jest zły , że słuzy tylko do prokreacji, że może być tylko po ślubie, tylko z małzonkiem, małzonką. Kompletne bzdury ! Jesli człowiek jest wolny, nie ma ograniczeń intelektualnych, nie ogranicza go religia, to dlaczego ma rezygnować z tak pięknej sfery zycia jak sex ? Jasne , najpiekniejszy jest sex z udziałem kochanej osoby, ma wówczas zupełnie inny wymiar. Jednak po ilus tam latch związku , pożądanie sie wypala (CO NIE ZNACZY, ŻE GAŚNIE MIŁOŚĆ !!! ). To co ? Wówczas zrezygnować z przyjemności i i zająć sie tzw. obowiązkami małżeńskiemi ? Żyć bez zaspokojenia PODSTAWOWEJ potrzeby jaką jest pożądanie seksualne ? Mam 44 lata , 21 po slubie . Od kilku lat miewam kochanka , z któremi seks jest taki jak na początku małżeństwa. W dalszym ciągu kocham męża, jestem dla mnie wszystkim, może na mnie zawsze liczyć ( z wzajemnością ). Dlaczego stosunek pozamałżeński jest u nas traktowany jako zdrada ? Czy taniec z partnerem jest zdradą ? A taki sam taniec z tym samym partnerem ale nago jest zdradą ? Stosunek to bezpośredni kontakt błon sluzowych, dostarcza nieziemskich przyjemności ale gdzie tu zdrada ? Katolicy ze swoimi obelgami darujcie sobie komentarze. Każdy ma swoje poglądy i zapatrywanie na zycie. Jesteście znani z tego ,że narzucacie wszystkim swoje jako jedynie słuszne.Dla was kobieta , która jest kochającą żoną, dba o dom i rodzinę ale ma kochanka jest zerem. Dla mnie kobita, która ma dom, rodzinę i cierpi z powodu niezaspokojenia swych potrzeb seksualnych, jest biedna stłamszoną istotą . Żżyjcie jak chcecie ale dajcie życ innym jak chcą.

Gość gość
gość dziś ta wiadomość jest chyba prawdziwa:)

Gość gość
Wszystkie macie przerwbane powiem to waszym facetom i pojdziecie w p**du. Nie wystarcza wam maz wy k***y

Gość gość
pierwszy raz jest niesłychanie ekscytujący:)

Gość gość
Ja jednak byłabym gotowa porozmawiać. Ale serio i bez głupich kawałów. Autorka

Gość maro40
Autorko to co opisalas w poście jest naprawde bardzo kuszące i przyznam ze mam ogromną ochotę na sex pozamałżeński taki bez słów w szale namietnosci mmmm juz czuje wibracje malego na samą myśl lecz stale w głowie mam moją cudowną żonę z którą sex to poezja oboje spełniamy swoje zachcianki podkrecajac napiecie do maximum wtedy kazde miejsce i pora jest odpowiednia Bardzo kocham swoją żonę i tak naprawde nie potrafiłbym jej w taki sposób zranić sam bardzo zle bym sie z tym czuł Pokusa ogromna przyjemnosc dreszcz emocje pewnie jeszcze wieksze tylko ja jakby z innej bajki

Gość gość
gość wczoraj Ja jednak byłabym gotowa porozmawiać. Ale serio i bez głupich kawałów. Autorka X ale jesteś dostępna tylko po 22?:)

Gość gość
Nie tylko po 22:00. Teraz również

Gość gość
Witaj:) czy był już drugi pozamałżeński?:)

Gość gość
so..chyba kontrola domowa?

Gość gość
no tak ale autorki nie ma;)

Gość gość123543
11:07, fajnie napisane!

Gość gość
do 14:26, tak prawdziwa, a dlaczego miałaby być fałszywa?

Gość gość
BO NIE WSZYSTKO CO TU PISZĄ JEST PRAWDZIWE

Gość gość
I co tam nowego autorko;)

Gość gość
cóż, takie jest życie, nie zawsze prawdziwe. Czasami mam trochę więcej luzu i czytam niegrzeczne fora, strony i rzeczywiście wiele jest wpisów, gdzie wydaje mi się, że to młodzież lub Panowie, tylko tacy trochę nie doświadczeni, że odczucia kobiet, podejmowanie decyzji, to nie do końca tak jak u płci przeciwnej. Z drugiej strony sporo jest, przynajmniej tak mi się wydaje wpisów od kobiet. Takie domysły.

Gość gość
Tak, ale zwykle kobiety maja opory, nie idą na sex tak łatwo jak faceci, przynajmniej tak się sadzi;)

Gość gość
oczywiście, że masz rację. W moim wypadku, tak spontanicznie bez wcześniejszych planów (podkreślam to) to zdarzyło się trzy razy. W sposób zaplanowany, czyli idę na "łowy" kilkakrotnie więcej. Również wiele razy mi odchodziła chęć na sex, na cokolwiek, również w trakcie kuszenia np. w klubie. Tak to jest, Wy Panowie to w zasadzie raz, dwa i po robocie, my kobiety działamy trochę inaczej - musi nastąpić splot wielu czynników.

Gość gość
i jeszcze jedno, a mam ubaw jak jestem podrywana, jak się upatrzony cel stara, jak reaguje na różne moje triki. Czy dostrzega różnicę, że np w toalecie pozbyłam się biustonosza, co mam w torebce, że zmienił się kolor pończoch, że dekolt jest głębszy i.... można jeszcze długo wyliczać.

Gość gość
u nas tez splot wielu czynników:) primo po pierwsze:) trzeba trafić na odpowiednią laskę;)

Gość gość
proszę Cię, jesteście wzrokowcami - dobry make up, trochę koronki, szpilki, w miarę biust i jesteście ugotowani, szybciej niż sami sądzicie. Zarówno Ty jak i ja wiemy, że nikt nie idzie do klubu, czy w inne miejsce aby pisać traktat filozoficzny.

Gość gość
Czyli fajnie ze się tym bawisz:)

Gość gość
masz racje z tym ze musi nieco zaiskrzyć;) a na takie łowy chodzisz sama czy z koleżankami?

Gość basiaasia123
oj wczoraj doświadczyłam pierwszy raz takiego seksu... on młodszy 8 lat, ciało jak młody bóg ... nie żałuje, zrobiłabym to jeszcze raz ....

Gość gość
Męża masz?

Gość gość
Basia daj maila