Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile będę w stanie schudnąć w miesiąc?

Polecane posty

Gość gość

Muszę schudnąć odrobinę. Mam 168/70kg. Chciałabym na początek 2-3 kg, a później jeszcze troszkę. Mam raczej mało aktywny tryb życia. Stwierdziłam że ograniczę slodycze i będę jeść mniej. Zaczęłam od dzisiaj.. zależy mi schudnąć jak najszybciej, wiem że później jeśli bede chciała zwiększać to stopniowo żeby nie było efektu jojo. Dacie jakies rady?

Gość gość
To bedzie brutalne.. jedz dziennie max 1000kalorii .. mozesz nawet jesc 2 czekolady.. masz tylko nie przekraczac tysiac kalorii.. duzo pic wody .. i poza tym jak chcesz zjesc wiecej to kazda nadwyzke powyzej 1000kalorii spal poprzez wysilek bieganie itd. Ale nie uda ci sie .. osoby ktore maja duza determinacje nie pisza jka schudnac na forum bo na necie milion porad... pisza to j****e tluste atencjuszki jak ty.. idz sie nazrec tlusta k*****. juz niedlugo 80

Gość gość
Mówia, ze zdrowe chudnięcie to chudniece 0,5-1kg/tydz. Ja schudłam 6,5 kg w miesiac, ale byłam zdeterminowana :P. 4 posiłki dziennie, na 5 nie mam czasu, kolacje białkowo- tłuszczowe. Duzo kaszy, drobiu, ryb, warzywa w każdym posiłku. Raz w tyg. robiłam małe odstepstwa, był to raczej cheat meal,nie cheat day, a i tak starałam się zawsze by ta pizza czy piwko jednak mieściły się w bilansie kalorycznym. Zaczęłam cwiczyć, mimo że wczesniej tego nienawidziłam- 3, 4 razy w tygodniu biegałam, na początku oczywisice był to szybki spacer, bo kondycja zerowa, ale starałam się, by trening trwał min. 30 min.