Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyjter55

Pieniadze

Polecane posty

Gość Pyjter55

Witam wszystkich, znalazłem się na tej grupie bo potrzebuje pomocy, szukam rady. Mianowicie, jestem młody a mam już na głowie sporo doświadczeń życiowych,popadlem w długi, próbuję jakoś z tego wyjść ale to wszystko się tylko pogłębia przy każdej mojej próbie. Pracuje, dorabia gdzie mogę a i tak wszystko szlak trafia. Mam kilka tysięcy długów dokładnie 4-5 tys, pomyślcie niby nic, ale co chwilę dochodzą nowe. Nie stać mnie żeby opłacić mieszkanie i życie i jeszcze te długi. Nie wiem co robić, popadlem w depresję i myślę o najgorszym.... Mam 22lata i jestem przystojnym mężczyzną po skończonym technikum.

Gość gość
Popros o pomoc rodzinę. Ureguluj długi. Powoli acz systematycznie spłać rodzinę. Albo wyjedź za granicę do pracy. Taką kwotę to w 2 ewentualnie 3 miesiące spłacisz. I na przyszłość unikaj długów, kredytów.

Gość gość
Spróbuj dogadać się z wierzycielami. Dłuższy okres spłaty, ale realny.

Gość gość
Twoje ostatnie zdanie jest dość zaskakujące. Ty chyba szukasz sponsorki. Raczej to nie była reklama Twoich kwalifikacji.

Gość Pyjter55
Gdyby rodzina mogła mi pomóc już dawno by to zrobiła. Niestety rodzice po rozwodzie tata za granicą bez kontaktu, z mamą mam kontakt ale ma dość swoich problemów żebym dokładal jej jeszcze moich. Wierzyciele stawiają warunki jasno i bez gadania.. Już próbowałem wszystkiego. Po prostu źle się okreslilem w ostatnim zdaniu, ale nawet i takie wyjście brałbym pod uwagę...