Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość210962

Czuję jakbym miała miesiączkę..

Polecane posty

Gość gość210962

Witam. Zawsze miałam regularny cykl od 28 do ok. 30-32 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 23.06.2018r. Kochałam się z partnerem w 9dc bez zabezpieczenia, a od 21 dc bolą mnie piersi, jestem nerwowa, czasami mi słabo, senna, a po za tym ja czuje się jakbym była w trakcie moesiaczki i doszły upławy raz żółte raz białe. Nie wiem czy to ma coś do tego, ale również mam tak samo problemy żołądkowe - niestrawność. Nigdy jeszcze tak nie miałam, nie mieć okresu ficzycznie (zamiast niego upławy), ale czuć się jak w trakcie. Dziś rano (27 dc) robiłam test ciążowy o czułości 25, ale wyszedł negatywnie. O co może chodzić?

Gość gość
Jesteś zestresowana i masz jelitowke

Gość gośći
Właśnie nie wydaje mi się. Nie pomyślała bym o ciąży, gdyby nie fakt, że prawie zemdlałam w pracy. Później czułam, że piersi mnie bolą, a to w 21 dc, choć zawsze bolały mnie przed miesiączką, to też zignorowałam, ale w 23 dc myślałam, że dostałam miesiączki i tak do teraz, czuję jakbym była w trakcie, a jeszcze jej nie ma tylko jakieś dziwne plamienia (choć zawsze miałam sucho w te dni). Pytam sie, czy ktoś może miał podobną sytuację, czy może to jakaś infekcja, torbiel? Ginekologa mam za dwa tygodnie..

Gość gość
Poczekaj na miesiączke. Po tygodniu od terminu zrób test i będzie wszystko jasne. Trzeba czekać. Nic się złego nie dzieje. Spokojnie

Gość gość
Kolorowe uplawy? Grzyba masz a nie ciąża.